Religiösa inslag portas från luciatåg

Läs hela artikeln på Nordfront: Religiösa inslag portas från luciatåg

Luciatåget ska vara könsneutralt • Skolan vill inkludera muslimska barn

Luciatåg som strider mot våra svenska traditioner ska självklart bojkottas av alla som älskar sitt eget vita folk och värnar våra svenska traditioner. Hur svårt ska det vara för det trögtänkta svenska folket att förstå att det är anti-vita som gör allt för att radera vår egen kultur som styr för att göra folket historiskt helt rotlöst.

2 gillningar

Dom får väl ta dit några transor och bögar som kör bög, trans och barn porr, för ungarna! Så det blir riktigt (((dekadente))).

1 gillning

Luciatåg utan utan några religiösa inslag, vad blir det då? Om mussar känner sig kränkta ska de hålla sig undan. Det är bara pk media som vill pålägga mussarna sin kränkthet. Mussarna i gemen skiter fullständigt i det hela. Om det varit mer krut i svenska folket hade sådant här trams aldrig uppstått, det hade gällt mycket annat också.

1 gillning

Det är så vidrigt att man storknar! Allt i vår barndom som vi njöt av, tyckte var vackert, högtidlig, minns det skall raderas ut och förvandla till dekadens. Minns t. o. m. i min skola i Berlin där vår rektor svärmade för allt nordisk och svensk ordnade ett luciatåg i Aulan, vad annars inte var brukligt i Tyskland. Vi var så stolta över det. Vi sjöng julsånger både kristna och nya. Ni som tittar på amerikanska julfilmer, en del rätt fina, får höra julsångerna, undrar om amerikanerna vet att 80 % av dem härstammar från Tyskland? Julgranen - hur skall våra dekadensivrare hantera den? Förbjuda? Det gjorde DDR på sin tid, men då satte Berlinarna upp en sådan jättegran i väst att den lyste över till öst. En protest - vi måste stoppa denna utveckling. Dessutom vill vi se svenska ljushåriga i julreklamen och inte som RUSTA och andra mörklägga julen med andra raser. Vi måste skydda vårt arv av traditioner och inte godta dekadensens, mångkulturella förstörelsevapen.

1 gillning

När orätt blir rätt- är motstånd en plikt !!. Då tänker jag på makarna Oredsson , även om Vera nu kämpar vidare utan Göran.

1 gillning

Lärarna på skolan är nog lika könlösa de med, som hjärntvättade zombies lär de barnen att bli lika urholkade som dem själva. Helt utan historia och kultur.

Kanske har jag tjatat om det förr, men att gå på många loppisar är som att komma tillbaka i en svunnen tid. En tid där man var stolt över att vara svensk, där vår kultur och traditioner var en sådan självklarhet. Gamla broderier och vackert hantverk gjorda av så duktiga och intelligenta människor. Det var tanke och kärlek med det man producerade. Alla gamla broderier jag hittat, tavlor helt utan signatur, helt anonyma. Kvinnor som lagt ned så mycket arbete på att brodera så vackra tavlor, många motiv är helt underbara. Motiven är fulla med blommor, djur, natur, gemenskap och kärlek till vårt land.

Till alla dessa kvinnor, som troligtvis idag alla är avlidna sedan länge, vill jag rikta min yttersta vördnad och beundran, som en hyllning till er alla. Tänk om jag själv finge lämna ens ett uns av den positivitet till eftervärlden som ni gjort. Då vore man en lycklig människa.

1 gillning

Vilken härlig människa Du måste vara “Talgoxen”. Har ofta beklagat hur nonchalant dagens efterkommande slänger vackra broderier, handvävda dukar till återvinningen utan tanke på sina far eller mormödrars idoga arbete med vackra mönster. Inte “trendig i dagens möblering” måste ju tvättas och strykas det tar tid och pillrar vidare på sina mobiler. Det är inte bara runskrifter som skall äras av oss. Handarbeten är också ett arv som måste bevaras. Färgsammansättningarna i svensk stil har även beundrats i III Riket som mycket smakfulla och beundrats.

Utan Göran - vad jag saknar honom. Var fullständig vilsen 2010 men vägen efter lite fil sökande blev målet Nordiska Motståndsrörelsen. Ångrar det inte, även om generationsklyftan i musiken och den förbannade engelskan måste frånses av mig, men mycket annat är bättre. Kamratskapet, hänsyn till varandra, den oerhörda ståndaktigheten hos kärnan, orädd att yttra ordet nationalsocialismen. Vet en för många en bagatell kanske, just “Här kommer nationalsocialistiska mysradion” fick mitt hjärta att göra glädjeskutt. Ett vanligt uttalande som den enklaste sak - det var härligt!!

Ponera att skolan bestämmer att i år ska vi fira eid al-fitr eller yom kippur. Men för att vara mer inkluderande ska dessa högtider bli mer neutrala. Troligen hade det blivit ett jefla liv och skolan hade tvingats backa och pudla.

Hej Vera,
När det skrivs om handarbete och den biten av vår svenska kultur så tänks det direkt på gamla mormor som gärna brukade sticka vantar och rejält varma sockor som man ofta fick i julklapp som grabb på 1970-talet. Tror att hon till och med stickade en grön tröja som man gillade länge.

Mjuka paket uppskattades väl inte direkt då liksom, för det var mer leksaksbilar och sånt som stod högst i kurs. Kommer ihåg att mormor ibland berättade om gammelmormor som man som liten hann att se ett par gånger på hennes ålderdomshem.

Hon hade visst lärt sig hela kedjan från att sätta linfrö, karda, till att sedan väva diverse alster, och man hade länge i källaren kvar en flera meter lång, smal och sliten matta som hon visst hade gjort till en trapp som hon hade haft i ett hus som hon bodde i en gång som ung.

Mormor var skicklig på att både sticka och virka. Har än ett oanvänt sängöverkast kvar som man fick i födelsedagspresent som tioåring. Det tog visst ett år att knåpa ihop. Minns att hon försökte lära morsan att sticka, men hennes tålamod räcke väl mest till ett par grytlappar som än finns kvar. Men det var mormor som var skicklig på att virka och så, vilket kräver en hel del tålamod. Har än idag i köket en virkad gardinkappa, orange till färgen som inte är till salu så länge man andas.

Brukade förr ofta gå på auktioner och då brukade damerna bli alldeles till sig när det drog ihop sig till utrop av textilier, då brukade gubbarna gäspa lite förstrött i väntan på mera sådant som verktyg, vilka ibland och inte så sällan blev lika dyra eller mer än priserna i järnaffären. När man flyttar och har sig är det lätt att man städar bort prylar som man sedan önskar att man hade kvar. Men har än en hel del trevliga virkade dukar kvar efter mormor.

Nu blev man allt lite nostalgisk när man tänker på det här med familjen, och tänker på vad fort tiden går utan att man alltid kanske riktigt tänker på det. Men nog märker man att man har ärvt en hel del gener, beteenden och sätt att vara och tänka av släktingar som man har haft turen att ha träffat som ung.

Det är därför det är så viktigt att som vit nordbo och svensk att välja partner till familjebildning med stor omsorg. Även när det ibland kanske gnisslar lite i en relation, som det kan bli till exempel vid sjukdomar ska man göra sitt bästa för att vara trogen. På den punkten var nog farsan lite katolsk till sättet. För han brukade alltid säga att, höll man ihop i goda tider får man allt försöka att hålla ihop även om det blåser lite hårt.

Ha en bra kväll!

Dette er jo bare nok et bevis på samfunnets fullstendige forfall. Man endrer gamle tradisjoner for å tilfredsstille den politiske korrekte galskapen som viser sitt ansikt overalt. Jeg venter bare på den brutale oppvåkningen som MÅ komme. Om man fortsetter å sette inn feil tannhjul i et velfungerende maskineri vil det stoppe av seg selv.

1 gillning