Reinfeldt vald till Svenska Fotbollsförbundets nya ordförande

Läs hela artikeln på Nordfront: Reinfeldt vald till Svenska Fotbollsförbundets nya ordförande

Tar revansch efter misslyckat kuppförsök mot Djurgården • Nu fruktar fans för svensk fotbolls framtid.

Grattis till fotbollsförbundet.

Ni har precis (((valt))) en riktigt otäck cancer till ordförande.

Jag är inglen fan av fotboll. Dock avskyr jag neber-ättlingen Svinfeldt mer än fotboll. De har gjort sig själva en björntjänst med detta val av ordförande.

Snacka om att medvetet göra självmål, när det väljs in en sådan där anti-vit känd sverige-hatare i Svenska Fotbollsförbundet till att vara dess högsta höns. Det enda fina med det hela är väl att de som kanske tänkt att betala in sig för att se oftast ett gäng icke-vita springa runt och sparka på en boll nu kan spara sina surt förvärvade slantar och lägga dessa på något mer vettigt. För nu blir det väl säkert obligatoriskt att alla fotbollslag måste bära regnbågsfärgad dräkt i varje match för att visa sin underdånighet till rasfrämlingar och sionismens agenda om att hylla det onaturliga leverne som väl så ”fint” brukar kallas för att vara inkluderande.

Kräket har som vanligt ingen skam i den ynkliga kroppen. Det enda han vet om en boll är väl när han har snubblat på en. Är hans syfte nu att ytterligare så split i Nationalstatslojaliteten…javisst är det så. Massmigrationen är ju den sionistiska planen att krossa Nationalstaterna och lojaliteten till Flaggan genom att på kortast möliga tid föra in så många ovetandes som möjligt helst från ickekristna länder, där rotschildlhuliganen o talmudianen peddosoros står för kalaset, och Snortarfelt har till lakejuppgift att byta ut landslagströjan mot peddofärgerna.

SVENSKA FOTBOLLSFANS SKA NU VISA VAD VIKINGAFÄRGER ÄR.

1 gillning

Var det inte så att Fredriks morsa hjärntvättade honom och hans bröder? Döm själva