Regeringens vill kunna döma män för "psykisk misshandel"

Läs hela artikeln på Nordfront: Regeringens vill kunna döma män för ”psykisk misshandel”

Män ska kunna dömas för att de “skambelägger” kvinnor • Förslaget välkomnas av Morgan Johansson.

Inkludera det omvända också då era efterblivna jämställdhetsvurmare. Eller det kanske inte finns kvinnor som utför psykisk misshandel?

1 gillning

Det blir nog rätt så fullt i fängelserna då med män dömda för sådant som – Håll käften jävla skit-kärring. Tänk även på alla så kallade nya svenskars språkbruk om, horor mot unga kvinnor. Men det är väl som vanligt bara ett vapen för att göra den fege vite mannen ännu mer nedtryckt i skorna. Men det lustiga här är att ett sånt där pissigt förslag även kommer drabba en hel del ”fina” politiker-skitar i toppen. Kvinnor är ju inte alltid små ljuva änglar dom heller som alla väl vet. Det är nu dags att rösta bort samtliga intelligensbefriade demokrati-fjollor i detta land. För ett naturligt, starkt och enat land i nationalsocialismens namn, Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Det blir synd om Er män och grabbar. En del humor kommer att försvinna, ängslan: vågar jag ge komplimanger? Det blir som med rasism, ALLT kan vridas till förolämpning. Kvinnorna med käft kan ge igen, feministerna är såååå känsliga. PSYKRATI har blivit en trend som gör människan vek och självömkande. Ryktesspridning och obskyr bildspridning är en annan sak.

Morgan och hans partikamrater borde väl få sitta i 4år för all psykisk misshandel av svenskar?

Jo, det gör det verkligen kan jag intyga. Varje arbetsplats jag varit på, där kvinnor varit i majoritet, har det förekommit vuxenmobbing, och då med psykisk misshandel. Vuxna kvinnor, som behöver en hackkyckling för att ha någon att prata illa om, så de ens har något att prata om och för att framstå som bättre själva. Det är väldigt tragiskt. Många arbetsplatser har inte varit bättre än mentaliteten på en lågstadieklass, samma typer av rangordning av folk. Inte vet jag om folk mår så dåligt på sina jobb att de måste ta ut det på andra.

1 gillning