Regeringens sanningsministerium nu redo för sjösättning

Läs hela artikeln på Nordfront: Regeringens sanningsministerium nu redo för sjösättning

Myndigheten ska ”motarbeta desinformation och ryktesspridning” • samt ”värna den fria åsiktsbildningen”.

“motståndaren” - som om de visste att vaccinerna vore mänsklighetens frälsare.

nä det är väl inte omöjligen så att de menar att de som MISSTÄNKER att läget är kritiskt - IOM ATT VACCINERNA MISSTÄNKS VARA RENA GIFTET - OCH INTE MINST DE SK MODERNA RNA SKRÄPET, som är fienden i deras ögon - samt av den anledningen att “de som sponsrar dem verkar ju så goda” - från ett politikerspekteviv.

rena stollevärlden. INGEN ISLAMISK GEGGA I MITT BLOD, I JESU NAMN

Ryktet går att fler o fler är oroliga att antalet lyktstolpar inte räcker till nu när paniken hos (((makten))) genererar fler folkförrädare som patetiskt försöker fortsätta hjärntvätten av löneslavarna. Men samtidigt har finurliga problemlösare hos icke hjärntvättade påpekat att Sveriges rikliga skogsbestånd är användbart för samma ändamål som lyktstolpar.
En idé som hörts är att Laserbelysa Riksdagshuset, Polishögkvareret/SÄPO med texten: FOLKFÖRRÄDARE, alternativt JUDELAKEJER.

  1. Sedan 2012 utrustas nya bilar med en elektronikdel som möjliggör att biltillverkaren och myndigheter kan avläsa var bilen är, körsträcka, bensinförbrukningen m.m. Förutsättning för positionsbestämmelsen är Navi. En tysk bilist måste betala böter eftersom han körde utanför 15 km radius under Coronatrakasserier. Myndigheten fick information genom den elektroniska spionen.
    Ihr PKW wird von Behörden und Staat Überwacht ohne das Sie das Wissen. Wir können das ändern... - YouTube
2 gillningar