Regeringens förslag: Ha vaccinationspass i beredskap

Läs hela artikeln på Nordfront: Regeringens förslag: Ha vaccinationspass i beredskap

Vill se vaccinationspass i beredskap istället för restriktioner • Kan implementeras för stora sammankomster.

Regeringen och deras alla olika trixande förslag om vaccinpass och sånt.
Sionismen och ord om den ideologins rena ondska som många inte har förstått sig på utan mest har trott vara ett fantasifoster av flummiga konspirationsteoretiker har visat sig stämma i många fall. Tvångsinjicering med genmanipulerande substans som ofta ger hemska biverkningar inom dagar till några veckor och på sikt kan ge helt okända kommande sjukdomsproblem. De styrande tycks enligt många vilja avliva stora delar av världens befolkning. Detta tycks ligga helt i linje med sionistiska Agenda 2030 om att bevara världens klimat. Det är klart om sionisterna utrotar tillräckligt många vita människor och övriga inom andra raser så blir det ju mindre negativ påverkan på miljön.

Men vill vi gå med på att avrättas för att det passar sionismens agenda är frågan. Det vill inte alla människor med förståndet i behåll i Australien. Där demonstreras det mot experimentvaccinet på gatorna dagligen och nu har de styrande där börjat att skjuta tårgas och även gummikulor mot sin egen befolkning som fredligt demonstrerar. Den som inte vill underkasta sig korrumperade sluga styrande sionisternas krav på att tvångsinjiceras med okända nanopartiklar ska tydligen förgöras.

Det är något som vita nationella frihetskämpar aldrig någonsin kommer att gå med på. Det är som alla medvetna förstår endast nationalsocialismen som kan ta upp kampen mot en sionistisk diktatur. Framtiden är här och nu. Kampen för frihet börjar med insikt. Det finns ingen tid att förlora. Kommunistisk diktatur har gjort så mycket skada och dödat så många historiskt som alla vet.

Här följer några aktuella länkar till den som inte vet vad som pågår i världen just nu.

Medicinsk apartheid i Sverige: Så ska medicinsk apartheid implementeras i Sverige - här är regeringens plan – Nya Dagbladet

Video med vad många styrande sionister kallar för en galen konspirationsteoretiker:

Come On People - It’s Time - The David Icke Dot-Connector Videocast (freeworldnews.tv)
(En del av innehållet kan verka något förvirrat men mycket är skrämmande relevant.)

För dig som har tröttnat på sioniststyrda politikers lögner och söker ett politiskt alternativ besök: Nordiska motståndsrörelsen
Kategori: Artiklar om ideologi & politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Nu är det kanske många läsare här som stödjer vissa former av apartheid, men följande typ av judisk apartheid hör sannolikt inte till dem, så därför finns det chans att uttrycka sitt missnöje på https://nejtillapartheid.nu/.

1 gillning