Regeringens budskap om elen: "Läget är akut"

Läs hela artikeln på Nordfront: Regeringens budskap om elen: ”Läget är akut”

Vädjar nu till folket att spara el för att undvika elavbrott • Har “betydande bekymmer med elproduktionen”.

När dom stänger av reaktorerna på sommaren för underhåll. Sedan fungerar dom inte på vinter. Är det ren inkompetens eller är det för att köra elpriset?

1 gillning

Svenskarna skall, man vädjar, Regeringen SKALL tjäna folket, inte att folket skall tjäna regeringen? Ännu befinner vi oss inte i ett krig, eller? I ett krig sätter man pris och lönestopp men M regeringen vill äta kakan och ha den kvar. Sölvesborg är ett skrämmande exempel, man hoppar helt enkelt över till motståndaren om PK andan inte helt överensstämmer med det utlovande partnerskapets. Hittar man inte en f. d, nationalsocialist i Sölvesborgs kommunalgrupp som tillhör SD eller vad är det frågan om ? Nog kunde väl M få sin vilja fram med sådana anklagelser , SD är ju så medgörlig när sådana beskyllningar kommer upp. Men hoppa över till S - man trodde att M har aldrig stannat i hopprepsåldern som de andra partierna. MEN man höjde sina kommunala löner!! Pengar och ideologi går inte ihop trodde man - men bankerna har ändrat på det också. Är Du inte PK så . . . . . Men om man tror att NMR är ett politisk jippo - då har de förbannad fel för våra grundlagar har segrat en gång förr när judarna spände bågen för högt och den sexuddiga pilen förvandlades till en bumerang i en storm av protester.

1 gillning

Väldigt konstigt at allt detta kommer precis till vintermånaderna, eller inte? Det hela är ett välplanerat skådespel för att få “undersåtarna” följsamma och lydiga. Förvandlingen till absoluta slavar måste genomföras innan 2030, det har Klaus Schwab WEF, WHO samt FN bestämt och hela västvälden tävlar om att bli först. WEF drängarna i vår Riksdag, allihop, lyder (((Schwabbens))) order till sista stavelsen.

1 gillning

Det här påminner om den planerade ”pandemin”. Skramlar med hot och bedrövelse. De kan väl börja med att stänga ned värdelösa fula hus som DN skrapan fullt belyst men inte en enda journalist i sikte. De har väl gömt sig i en håla med terroristerna från riksdagen. Och riksdagshuset samt SVT komplexet borde stängas ned omedelbart. Ni måste väl föregå med gott exempel? Listan kan göras oändlig.

1 gillning