Regeringen vill "stärka judiskt liv i Sverige"

Läs hela artikeln på Nordfront: Regeringen vill ”stärka judiskt liv i Sverige”

Kulturministern hyllar projektet • ”Vi måste säkra att judar kan och vågar leva ett judiskt liv.”

Grrrrr… :poop:

Det man skall stärka är Svenska folksjälen. Inte några andra misslyckade jävla
kroknäsor och/eller sandnegers. Det är en gåta att Sverige har gett sig in på att
“hjälpa” jävla ökenfolk och deras jävla handhavande.

9mm.

1 gillning

Otroligt vad långt upp i stolgången på juden som ludret är och slickar sig skitbrun så mycket det bara går. Ännu värre blir det för förrädarna att neka sig ur detta vid folkdomstolen, när det är helt officiellt nu.

1 gillning

Jeanette Gustafsdotter , Amineh Kakabaveh 2st i riksdagen som officiellt inte jobbar för det svenska folket!

Man ser här tydligt hur infiltrerat landet är av judisk makt om man nu mot förmodan inte redan kände till saken som sådan. Det här med ett ständigt skapande av olika minoritetsgrupper är endast ett sätt att även det stärka den judiska makten. Massinvandringen av mörka folkgrupper med ofta en klart uttalad motvilja mot det judiska är nog idag trots allt, lustigt nog faktiskt det enda som kan stoppa en stor del av den nedbrytande anti-vita politik som förs med målsättning att utrota det vita folket…

Jao. Min vän.
Judar drar bara med sig skit och undergång.

Judar är ett jävla smutsfolk. Därefter kommer arabjävlar och negers.

Regeringen vill stärka judisk liv - ännu starkare menar hon väl om det nu kan bli starkare. HMF lagen, museer, Auschwitzresor till våra skolbarn, inga judevitsar all litteratur står under judisk inflytande, konsten också plågsam slakt kommer även den att tillåtas, om den inte gör det. Skall det byggas en klagomur i Stockholm där hönsfåglar skall slås ihjäl eller? Du milde Himmler - rättelse: Himmel ,menar jag, hjälp oss!!

3 gillningar

Jaha, så då kommer det att bli förbjudet att förneka förintelsen här också. Tro på lampskärmar och runkmaskiner eller krypa in i stillot. Gör som vi säger, goj.

1 gillning

Tillåt mig att spy :nauseated_face:

Samtliga större media ägs ju av judar , filmbolag , banker , osv…kan det stärkas ännu mer ??? Dessutom är ju den folkgruppen enligt sig själva förintade. Ordet betyder ju att samtliga är borta .

1 gillning

Just det Lasse. När jag påpekade till två unga journalister att deras Chefer är till stor del judar - “Va då judar? Vi har inte märkt något.” “Det vet vi, vi har kunskap och upplysning vilka namn om är judiska, det har inte ni.”

1 gillning

Nu har personligen aldrig direkt intresserad mig för “förintelsen” kanske p. g. a. uttjatning eller upplevelserna under kriget. I ett krig förändras man, hatet mot motståndaren växer och likgiltigheten utanför den närmaste omgivningen, vad som sker eller inte sker, blir ett skydd när man kämpar bokstavligen mot elden som förtär sin hemstad. Ingen förståelse NÅGONSTANS efter de allierades “seger” och överdrifterna över de förlorades “dåd” som ännu grasserar gör en närmast “skadeglad” och ökar sitt eget satirtänkande. Tänk om … ?? 6000 000 fler som ynglat av sig under åren? Vet att man inte får tänka så - - men kan man låta bli med allt dalt, företrädspolitik. förtryck med lagar, där t. o. m. humorn mot detta “utvalda folk” är förbjuden? Sanning eller inte - jag låter Ursula Haverbeck med sin höga intelligens och vetenskapliga kunskap avgöra - jag bryr mig inte längre. Nationalsocialismen ÄR en ideologi som kan rädda vårt land från det varnande inbördeskriget eller rasblandningsförintelsen av det vita EUROPA. OM, kan en sådan tanke bli olaglig som förnekelse?

Hej Vera, brukar alltid läsa dina inlägg och hade man bara varit boendes och skriven i Ludvika så hade röstandet till kommunalvalet i höst varit rätt så lätt. Men kommer i alla fall som en markering mot dagens anti-vita förtryckarsamhälle att ta en penna och med blått bläck skriva Nordiska motståndsrörelsen på en blank valsedel och enligt konstens alla regler, trots allt, rösta i denna vår så kallade demokrati. Man är naturligtvis medveten om att det inte är realistiskt att tro att det gör någon större politisk skillnad i kanske vare sig kommunal eller riksdagsval. Men det var den metoden som användes i förra valet för att i alla fall visa korrumperade uslingar i maktapparaten att de inte kan krossa det vita folket. Här några ord till alla nya läsare. Stöd - Nordiska motståndsrörelsen: Nordiska motståndsrörelsen 2022 (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!