Regeringen vill slopa flerbarnstillägg

Läs hela artikeln på Nordfront: Regeringen vill slopa flerbarnstillägg

Vill förhindra att kvinnor föder för många barn • Menar att man förväntar sig att båda män och kvinnor ska arbeta.

När sossarna hänger i galgen! Så brukar dom fatta rätt beslut! Detta är inte första gången, men visar på vilka svin dom är.

Feministiska fitta. Hon är en skam för kvinnan. Hon fullkommligen pissar på kvinnor.
Hon kan inte heller erkänna att hon är gjord för mannen, och biologiskt anpassad att föda barn
och ta hand om avkomman.
Ett avskräde som likställer sig med mannen när inte det ens finns fysiska, biologiska, och eller psykiska
likheter.

Jag kan fortsätta!

:yum:

En kommentator på The Truthseeker har myntat uttrycket thicko sheeple. Ett passande uttryck för alla dessa knallkorkar som röstar på folkförrädare val efter val utan att begripa ett skvatt.

Nu behövs folkgemenskap

1 gillning

Nej tack, det behövs inte!

Det börjar bli mer angeläget att fundera över hur vi ska agera, som individer eller i större eller mindre grupper, om det totala världskriget bryter ut och statsapparaten i Sverige kollapsar helt. (Dvs när Europa får uppleva Mad Max.)

Många utländska kvinnor har inte låtit sig hjärntvättas av feminismen än, som alla svenska kvinnor. De är den nya måltavlan för Sveriges feministiska regering, som bara för in mer och mer orättvisa i vårt samhälle. På arbetsmarknaden får man som kvinna gå före mer kvalificerade män i arbeten där män är överrepresenterade t.ex. Var är rättvisan i det? Det som sägs inte handla om man är man eller kvinna handlar mer om det än någonsin idag. En form av gaslighting är det också, att få kvinnor, och män, att inte vilja jobba med det man faktiskt vill. Vi är olika och det är det som är själva meningen.

1 gillning

Regeringens utspel om att slopa flerbarnstillägg så här strax innan valtider är väl ett fåfängt försök att plocka någon röst ifrån invandrarkritiska partier. Detta genom att försöka framstå som att de vill ställa krav på landets invandrarkvinnor, vilka väl till stor del aldrig någonsin kommer att bli en del av landets arbetsmarknad om man tar en närmare titt på statistiken över verkligheten. Det enda som kommer att ske för att hålla den delen av sossarnas valunderlag nöjda blir väl att de snarast höjer, alternativt inför andra bidrag, till denna icke-vita grupp för att kompensera deras sämre ekonomi. Som vanligt är utspelet bara ett anti-vitt medel att göra det än svårare för vita familjer att existera. Politiskt finns det bara ett alternativ mot styrandes folkfientliga strategi. Rösta bort skojarna i höst. Det finns inget mellanläge, det finns bara, Vår väg. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Det kan väl vara så att sossarna har insett att dom förlorar sin väljarbas till Nyans och då är det ingen mening med att betala för röster, dom inte får.

Och DETTA skall man läsa på MORS DAG. Gratulera förresten alla mödrar, särskilt de nyblivna, inom Nordiska Motståndsrörelsen. Ovan för datorn hänger ett par erkännanden, en av Simon Lindberg och en av Adolf Hitler . En till mig och den andra fick min Farmor 1939 med moderskorset. Att vara husmor i hemmen skall jämställas med yrkesarbetande och inte påverkas med mindre pension på ålderdomen. VITA barn behövs, om framtiden skall säkras.
Undrar just över dessa abortivare som SAMTIDIGT bekymrar sig över den 6000 000 legenden med högljudda protester. Det går inte riktig ihop med en humanistisk inställning som de skryter om enligt mitt sätt att se. 35 000 mord om året i Sverige sedan 70 talet och sammanlagt i hela det vita Europa stiger siffran - tja. De vita dödar, de afrikanska och arabiska föder. Alla människors lika värde - men inte vita … ?? Det är som att kasta en ädelsten på soptippen för att byta ut den mot en glasbit.

2 gillningar

MORS DAG vilken fest och glädje i III Riket. Blommor, flaggor, musik, utdelningar av moderskorset, besök med blommor till mormor och farmor - det strålade en sådan här dag för mödrarna med hakkorsfanorna längs fönsterna blomstersmyckade i toppen. (Utanför Mormors balkong hängde den blågula korsfanan )

1 gillning

Jag väntar ivrigt på förslaget att hjälpa alla " flerbarnsmödrar" att resa hem igen.
Då slipper vi t.e.x sopor i trapphusen , vildsinta och mordlystna tonåringar mm.

Det skulle ha gjorts för länge sedan. Det är inte rättvist mot oss svenskar att vi skall försörja deras barn som födds efter en och sedan de själva när de inte har pension som räcker. De ärt bara en belastning på samhället

Instämmer. Jag blev angripen av en man från mellanöstern som kräktes på matta vid ingången av vårt hus och inte ville städa uåpp efter sig. Snart inte känner sig trygg i sitt eget hem.

Det är alldeles gör mycket folk på planeten så ingen borde skaffa mer än 1 barn.

Varför skaffa barn till värld där skola, sjukvård blir allt sämre och fattigdomen ökar.
Bättre att ha 1 barn och satsa allt man har på det barnet än ha 4-5 där föräldrar är sönder stressade, ingen tid för dom eller pengar .

Alltid fascinerande att läsa dina betraktelser, man inser vilken glädje det var genom varje ord!

Lagarna som skall ändras. Inget flerbarnstillägg!!! Det bör löna siog att arbeta äcven för invandrade snyltare