Regeringen vill införa vaccinpass

Läs hela artikeln på Nordfront: Regeringen vill införa vaccinpass

Offentliga sammankomster inomhus med över 100 personer • Nu kan de ovaccinerade stängas ute.

Det är en (((global terrorist diktatur))) som just nu införs inför våra ögon. :imp: :skull:

2 gillningar

Dom säger att man ej behöver ta det så kallade vaccinet att det är frivilligt men samtidigt så avskärmar dom en från världen om man inte tar det, så dom säger en sak men gör en helt annan sak.

1 gillning

Demonstrationer med 99 personer, fem stycken med 20 meter mellan varje demonstration.

1 gillning

Nåt som var en konspirationsteori för blott ett ynka år sedan. Vilka var det som skulle ta av sig foliehatten nu?

1 gillning

Alt er bare en distraksjon for å ta fokus fra folkeutbyttingen. De kan beholde rockekonsertene sine, og knuge på kjøpesentrene sine. Vi kan fortsette å lage hvite barn uten deres brød og sirkus.

Jude diktaturen införs och judarna tjänar pengar på vaccin och tester. Och ingen gör något åt det.

Sionismen som man talat om så många gånger, vilket många säkert tycker är uttjatat. Det är liksom dags att göra något mer än att bara försynt visa sitt missnöje och säga att judisk makt ligger bakom allt som sker. Farsan brukade säga ord ungefär som så här: Hellre fattig och fri än rik och fången. Han sade även någon gång att som arbetare vet man ungefär vad man har och vad som sedan väntar. Det fanns inom honom både nationell känsla och tro på vad som var rätt och sant. Detta är vårt land.

När allt kommer kring, är makten och de sluga få, men folket som längtar efter frihet är så många. Tillsammans kan vi ta oss ur det förslavande förtryckande mörkret som idag tycks råda i landet. De styrande har med coronabluff och Covid-19 diktatur öppet visat sitt rätta ansikte. Om man börjar krypa för en främmande makt och förtryck så står man snart med en tung kedja runt halsen och får för alltid vara överhetens slav. Sådan är sionismens kommunism. Idag kallas förtryckets kedja som de sluga vill förslava det vita folket med för - vaccin. Frihet är inget man får till skänks, det förstod förfäder och det får vi som ärvt detta land nu lära oss dag för dag. Genom tvång och krav utan grund ska folket till synes tvingas ned på knä för att få tjäna som slavar åt de sluga makthavarna…

Norden har en organisation som älskar det vita nordiska folket och politiskt kämpar dag och natt för folkets framtid. De sluga om sitter på all makt som kan köpas för pengar har allt för länge fått stå i det närmaste helt oemotsagda. Men du etniske svensk - du vite nordbo. Du har en röst, du har en rätt, du har ett val. Folkets frihet och framtid ligger i dina händer. Redan i dag kan du göra slag i saken och stödja motståndsrörelsen mot antinationellt samhällsförfall och antivitt förslavande. Information om en helt ny politik finns hos - Nordiska motståndsrörelsen:
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

2 gillningar

Hej Asigor, intressant tidningsklipp om hur de sluga tycks tänka och känna för vanliga människor som inte tillhör det utvalda släktet. Såg att det alltså var ett citat av Kissinger från år 2009. Var det hans egna ord som citerades, eller var det andras tankar som hamnade i ett tal och sedan reciterades. Förresten, missade vilken tidning det var ifrån. Tycker inte att man bara ska slänga ut ett klipp utan att berätta något om bakgrunden. Men vill inte själv sitta och kasta sten i glashus då man väl har skrivit mycket bara på känsla. Maktens judar gör sig ofta förtjänta av en rejäl verbal käftsmäll. Men den ska sitta bra och alltid på rätt plats eller hur…

1 gillning

Allt detta baseras på ett virus som aldrig isolerats och en testmetod som inte fungerar diagnostiskt.

1 gillning

Vi är ganska många som gör något åt det, men jag tror inte någon av oss är riksdagsledamot.

1 gillning