Regeringen vänder om Cementa

Läs hela artikeln på Nordfront: Regeringen vänder om Cementa

Cementa får fortsätta till årsskiftet 2023 • Svettigt för landets byggarbetare.

Per Bolund borde avgå för att han är så inkompetent. Hoppas verkligen att dom åker ur Sveriges rikstag.

Hoppas kan man alltid. Fast valfusket kommer garantera att dom sitter kvar under överskådlig tid. Dom kommer förmodligen även att kastas till vargarna så småningom som syndabockar.

Det gick plötsligt upp för Per Bolund att 80 000 Ahmed och Fatima som väller in varje år (undantaget 2015 då det vällde in dubbelt så många) behöver nybyggda lyxiga bostäder för att de ska rösta rätt vart fjärde år och till det krävs mycket cement.

Sen har vi den årliga avynglingen från sedan tiotals år installerade Ahmed och Fatima som kräver ännu mer cement.

Miljöpartiet som har sån klimatångest borde per omgående stoppa det största klimathotet av dem alla; att flytta u-landsmänniskor från sina hemländer där de inte lämnar något klimatavtryck öht, till Sverige där de lämnar ett enormt klimatavtryck.

Har Greta tänkt på detta?

1 gillning

Här ska det snackas tunga grejer som cement. Intressant ämne som nog sitter helt som gjutet alltså… Som nationell och medveten om vikten av att ha en nation som är självförsörjande på allt som det bara går att fixa till inom landets och nordens gränser känns det bra att veta att landet ännu kan tillverka ett viktigt byggmaterial som cement. Men samtidigt känns det inte helt rätt ändå och det här är inte något nytt påkommet. Naturen drabbas ofta hårt. När man ser hur hårt landskap drabbas av olika typer av gruvnäring och liknande industri känns det jobbigt

Dessa tankar kommer nog någonstans från bakhuvudet och från någon nyhetsblänkare från förr som kändes illa när kalkbrytningen från början blev lite stor. Kanske var det morsans halvbror med kontakt till ön ifråga som berättade om hur fult det skulle bli på Gotland med ett stort fult hål och såren i marken, en förfulning som ingen väl önskat sig. Som nationell är man en naturälskare och oftast emot all exploatering av miljön då man inte vill se att naturen ska behöva förstöras.

Samtidigt behövs det ibland som sagt material för att bygga vidare på landet, precis som förfäder gjorde, men då ska cementen som det gäller, också användas med omdöme och först komma vår nation till godo och inte exporteras billigt för att göda någon privat och smart slug utsugare av vår naturs framtida löfte för våra framtida barn så att säga. Inhemskt nordiskt behov och produktion ska alltid gå före en kortsiktig och ofta helt utlandsstyrd rovdrift på vår vackra nordiska och svenska natur.

Nationell socialism i Norden handlar om så mycket som många nog missat, då media ofta fokuserar på sådant som att sälja några extra lösnummer och intressanta löpsedlar. Då missas mycket av rörelsens mål, tankar och helheten. Men den som har läst motståndsrörelsens partiprogram, Vår väg vet lite mer och förstår att exempelvis Wikipedias bild om Nordiska motståndsrörelsen som endast ett gäng våldsbejakande slagskämpar eller vrålande huliganer nog inte stämmer. Men visst kan nordiska röster höjas när det försöks att trampa på den nordiska folksjälen, konstigt annars, eller hur…

Det har på senare tid hörts röster om varför allt verkar gå utför och varför ingen säger ifrån och gör något mot all galen idioti som bara syns eskalera och sker mest överallt. Sanningen är att det är dig som frihetskampen väntar på. Du har läst och du förstår. Det finns kampvilja och kärlek för ditt vita folk. För Information om en ny politik besök - Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!