Regeringen sviker löfte om kraftigt sänkt dieselpris

Läs hela artikeln på Nordfront: Regeringen sviker löfte om kraftigt sänkt dieselpris

10 kronor billigare diesel blir 40 öre billigare i praktiken • Skyller på inflationen.

Valfläsk som vanligt! Det vanliga var att sossarna stod för det. Nu har det ändrats. Hela såkallade Demokrati systemet, köper röster för pengar som inte fins.

1 gillning

Det är ju ett par månader sedan valet. Nu kan man istället chockhöja priserna och skratta åt de dumma gojerna som gick på det igen. Funkar. Varje. Gång.

2 gillningar

Det är hög tid att sänka både bensinpriset och de förrädiska politikersvinen!

1 gillning

SD-boomers efter valet: NU LÖSER SIG ALLT!!!
SD-boomers nu: SOSSARNAS FEL!!!

1 gillning

lika bra att folk får lida ännu mer för dess dumhet att fortsätta välja dessa förrädare, det måste bli värre innan det blir ändring. sent ska syndaren vakna… tragiskt men sant

1 gillning

Regeringen svek sitt löfte om sänkt dieselpris. Är det någon som tror att det blir något av löftena om minskad massinvandring? Det var trist att se att till och med nationella vid valet trodde att det gick att med SD taktikrösta sig bort från det faktum att det endast är kärlek till det egna folket och en modern nordisk nationalsocialism som är motmedlet mot alla de problem som sionismens hantlangare skapat och fortfarande levererar.

Den liberala så kallade demokratin är endast ett vapen för att försvaga, splittra och helt förgöra den vita icke-judiska rasen, och här i vårt land alltså oss riktiga svenskar. Det finns ingenting positivt att hämta hos vare sig höger eller vänster inom dagens politik för den som håller på sitt eget vita folk. Nog är det märkligt att detta faktum inte tycks gå fram till de korkade fåren som röstar på samma värdelösa partier varenda gång.

Så länge bränslepriserna ligger på den här nivån som de sluga har skapat genom konflikt med bland annat Ryssland, så kommer inflationen att stiga och lönerna höjs inte med mer än kanske i bästa fall med en symbolisk summa av runt 4 procent som sioniststyrda fackföreningar föreslagit. Inflationen är redan på 10 procent så det är väl dags att folket säger ifrån, men det är väl tyst ända tills sista kronan använts för att göda de svin som tyvärr med rätta idag hånskrattar åt den dumme svensken.

Det finns bara en rörelse i Norden som har den politik vårt vita folk behöver. För den som kanske aldrig hört talas om alternativet till fortsatt samhällsförfall av dagens sinnessjuka natur finns det mycket information hos det enda parti som alla lögnare och skojare hatar. Då det nu tyvärr verkar som att 99,999 % inte klarar av att ta till sig fakta kommer här återigen en god rekommendation att Stödja – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!

2 gillningar