Regeringen anklagas för mörkning kring Cementa-rapport

Läs hela artikeln på Nordfront: Regeringen anklagas för mörkning kring Cementa-rapport

INRIKES • Regeringen anklagas för att ha beordrat att färdigställandet av en rapport, som beskriver konsekvenserna av produktionsstoppet av cement i Slite på Gotland, ska tystas ned. Regeringen har beordrat Sveriges geologiska undersökning (SGU) att tysta ned färdigställandet av en rapport som berör stoppet av kalkbrytning utanför Slite på Gotland. Den slutsatsen verkar Peter Wennblad,…

Mörkning är väl en av deras specialiteter?

ARBETE åt svenska arbetare är väl huvudsaken i de flesta lägen? Naturvårdsverket, miljöpartiet, pacifisterna . vänstern tycker så mycket, brytningar, hindrande utveckling, bojkottsanmodan från EU osv. Ett evigt tjafs och ingen handling utom i införsel av Afghaner DÅ är alla sams. Hur mänga terrorister smyger med, vad gör ni DÅ när det uppenbaras ? Tjafsar vidare utan självförebråelser?

De styrande politikerna och tjänstemän som sitter och styr tycks inte alls se till det etniskt svenska folkets bästa, det borde väl de flesta kanske ha insett för länge sedan. När politik helt klart går emot landet, folkets och arbetarnas möjlighet till en egen självförsörjning så som det väl gör när till och med en tillverkning av cement i landet indirekt förbjuds. Redan har de sluga skapat elbrist genom att helt i onödan lägga ned kärnkraftverk. Förvirring och allmänt kaos är sionismens signum, det finns bara en enda väg framåt och det är att vända dagens politiker ryggen och se sanningen så som den är. Inget kommer att förändras till det bättre med någon av de politiker som nu sitter och styr det vita folket mot den eviga avgrundens djup. Det är dags att alla som tröttnat på antinationell politik och massinvandring och folkutbyte börjar att hedra sina förfäder och tänka på sina vita barns framtid. Nationalsocialismen är bespottad och beljugen för att den är det enda som i sanning kan rädda det vita nordiska folket. För det är väl sagt att man kan mista allt som är materiellt, det kan vara krig och allt raseras, det är tragiskt, men sådant kan alltid byggas upp igen. Men går rasen förlorad så är det oåterkalleligt. För mer information för den som hittat hit just idag så rekommenderas ett besök till landets och nordens enda sanna opposition – Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning