Rättegångar och polistrakasserier stoppar inte Nordfront!

Läs hela artikeln på Nordfront: Rättegångar och polistrakasserier stoppar inte Nordfront!

Nordfronts höjdpunkter i september • Martin Saxlind summerar månaden som gått.

1 gillning

Vilka som är kriminella är inte svårt att räkna ut. Klarar till och med en barn unge!

De sluga styrande ger sig inte, de försöker hela tiden flytta fram sina antinationella och antivita positioner. Sverige styrs helt uppenbart inte av dess vita ursprungsbefolkning. Norden är enligt många sedan länge ockuperat av en osynlig liten sionistisk ekonomiskt stark supermakt. Det går inte att påstå längre att någon egentlig demokrati råder när vita ursprungsbefolkningen i praktiken helt enkelt är maktlös. Nu när en chefredaktör för oppositionen till och med blivit bestulen och säkert fått sina datorer genomsökta och rätt säkert kopierade så att sluga staten har medlemsregister och allt som behövs för att att krossa oppositionen, då tänker kanske en och annan godtrogen vit svensk… Allt är kanske bara konspirationsteorier, men varför då inte tänka lite utanför det som sluga staten matar alla med dagligen. Tänk själv, det är dags att resa sig och stå upp för sanning och frihet.

Politiken har vänts ut och in och förvridits till bara snick och snack.
Det är bara att titta på hur sionismens partiledare slugt samverkar. Man behöver inte vara ett geni för att se att partier kan heta vad som helst, men ändå vara verktyg i främmande makts hand. Det hela handlar bara om att genomföra ett folkutbyte och import av mörka främmande rasfrämlingar för att krossa det vita folket. Nationalsocialismen i norden syns nu hela tiden växa och är nog mer renlärig än vad ens kanske den en gång störste kunde tro i sin vildaste fantasi. För sanning kan aldrig krossas, för kärleken är alltid starkare än dess motsats. Information om oppositionen mot det helt totala samhällsförfallet besök, Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

När det gäller reklam så har Du nog rätt Martin - tänker på det när jag får dyrbara modekataloger varje vecka. Jag tror att de genom denna överhopning gör sig själva en otjänst. Kom i håg under 50 talet när familjen samlades och tittade på ev. köp 1 gång i kvartalet. Nu slänger jag bara dem, dels för att inte lockas till “lyxfällan” med onödiga inköp dels att man tröttnar. Hur många vackra träd offras till detta ofog!!

1 gillning

Låter fint med **** som parasiterade på andra *****. Hyperparasit kallas det i djurvärlden.

1 gillning

@VeraOredsson, Reklam är oftast bara ett störande moment bortom ens något värt att tänka på. Men har faktiskt ändå till Marcus Hansson på hans inlägg i detta ämne talat om hur man kanske kan se på detta världsliga fenomen. Här nedan följer efter några ytterligare ord en länk om detta slags ämne. När man kanske har läst Mein Kampf av författaren Adolf Hitler så förstår man kanske att reklam och propaganda alltid nog lär ha en sorts plats i samhället. Men att använda sådan psykologisk makt orättfärdigt är nog inget som bör rekommenderas. Här följer en länk till ett inlägg i detta ämne om reklamens vara eller att icke vara. Det är dags att förbjuda reklam (nordfront.se)
Folkgemenskap!

Get an idea of who owns you: In Profile : the Committee of 300, the Olympians

Another interesting tidbit: https://beforeitsnews.com/prophecy/2021/10/we-need-to-talk-about-the-synagogue-of-satan-must-see-documentary-video-the-church-of-philadelphia-smyrna-the-two-favourite-churches-taught-understood-revelation-29-39-and-so-sho-2524542.html

George Soros, tidigare namn György Schwartz, lär ha skapat sin förmögenhet genom att “förvalta” egendom ffa guld som tillhörde judar bosatta i Ungern som skulle skickas till arbetsläger under Hitlertiden. Det här är naturligtvis bara konspirationsteorier och jag tar fullständigt avstånd från dem.

En annan jude vid samma tid, Raoul Wallenberg som fixade plats åt judar på de vita bussarna ut ur Hitlertyskland mot Sverige, lär också ha “förvaltat” deras egendom ffa guld, det var ju inte gratis att åka hela vägen genom Tyskland i krigets slutskede upp till det trygga Sverige. Han lär ha blivit stoppad i sin diplomatbil av juden Stalins fotsoldater och blev av med hela det “förvaltade godset” och hamnade sen i en avrättningsanstalt i Moskva där han troligtvis avrättades 1947. Det här är naturligtvis också rena konspirationsteorier framvuxna ur en patologisk antisemitism och jag tar fullständigt avstånd från även dessa flagranta fantasier.

1 gillning

Robban Ashberg är väl också en lirare.

som om det vore en slump att

  1. sveriges statsminister mördas
  2. sveriges “censur” och “televisions-monopol” sprängs iom TV3 (1987?)
  3. robban, chefen över tv3 eller hur man vill se det, och sin bästa polare verkar ( i dumboxen ) ha en synnerlig nära relation med den som (mest) pekas ut som Palmes mördare.
    (4 mfl, deras uppenbart antikristiliga agenda. tex fick vi ju i ett “debattprogram” se en såkallad präst ., från svk, på ena sidan. saida -spåkärringen, på en annnan, samt ett antal brunstiga överkåta tonårstjejer på den tredje… och svt , eller om det var tv4 - följde snart efter med “det är bögarnas fel”) - rätt i våra ansikten. sen att de perversa och bögar lär haft stor makt i de sfärerna länge är ju en sak. men “kul” också att Robbans polare lärde hela svensk folket hur man lär sig fisa låtar med röven upp i vädret. nä tvi, luktar demonisk yoga och islam långt väg, nu när man ser i backspegeln.

det är inte för inte som jag säkert lagt upp flera hundra inlägg på vk.com under taggen #diabolictelevision

(därmed lär vi knappast kunna lägga all skuld på Rober om hur läget är i Sverige, menar jag. vi lär fått det våra hjärtan bett om, mer kanaler och hjärntvättsprogram att välja på)

som jag kommer ihåg det också så prisades Soro av svensk media också, där de alltså i sin artikel eller artiklar dessutom förtäljer om vad han gjort, däribland att spekulera sig fram till nationers förlust. ganska säker på att det var “den” svenska tidningen om ekonomi. som jag förvisso inte kommer ihåg namnet på eller läser ens mer än mycket sällan.