Rasmus Paludan misstänks för hets mot folkgrupp

Läs hela artikeln på Nordfront: Rasmus Paludan misstänks för hets mot folkgrupp

För nästan ett år gammal koranbränning i Malmö • Åklagaren bedyrar att det inte har med Nato-ansökan att göra.

Intressant! Kan en Jude pedo bög bli åtalad för hets mot folkgrupp? Då har vårt rättsystem förändrats och några tappat kontrollen!

1 gillning

Det här om att Rasmus Paludan nu utreds för hets mot folkgrupp i samband med en koranbränning långt tillbaka i tiden. Detta är endast ett politiskt slugt skådespeleri och sätt för de styrande att försöka blidka turken till att skynda på att Sverige blir ännu mer sionistiskt ofritt. Vilket väl helt följer den globalistiska planen om en ny världsordning.

1 gillning

Brottsligt att elda en kvinnofientlig skitbok? Men självklart kan vi avskaffa yttrandefriheten i Sverige. I realiteten är den redan avskaffad. Men då tycker jag att turkarna måste avskaffa islam i Turkiet. Det är en okay deal.

1 gillning

Det händer understundom att folk ur deras egen folkgrupp kastas till vargarna. Oftast lägre nivå-judar men ibland även högre. Så som hände med Amschel Rothschild som blev epsteinad på sitt hotellrum i Paris 1973. Måhände kände han till för många familjehemligheter och de fruktade att han skulle bli renegat. Han verkade nämligen ha varit ganska sympatisk för en rothschildare.

1 gillning

Har ofta undrat varför han inte anmäls i HMF lagen när vi med mycket “tamare” yttranden anmäls ideligen. Hans yttrandefrihet tycks nu också vara begränsad. Den som det skröts om i alla sammanhang trots alla protester. En verklig gummiparagraf som t. o. m. efter yttrandefrihetsskydd blev hets mot folkgrupp helt plötsligt. Allt tycks läggas åt sidan när det gäller den förbannade NATO anslutningen.

Även om han är en slapptask så har han ‘rätt’. Packet som står bakom upprorsmakarna i världen, är alltid desamma. Alla med något uppe på kontoret, vet vem det är. Men de börjar bli sloppy, o troligen desparata. Den här gången ville de ha igång en inbördesrevolt genom att låta en obees kvasijurist bränna muslimernas heliga bok (att han inte brände talmud beror på att han då hade trillat dit för ‘antisemitism’…+ att han är talmuddyrkare själv), vilket är antisemitism på riktigt. Hans chefer hade dock inte räknat med turkarnas antinatoreaktion, så nu är det fullt ös på damage control.

Och som sagt, ‘rätt’ har aset när han säger att poliserna redan på plats borde ingripit. Men de gjorde inte det, alltså kan han inte fällas för då fälls poliserna också, för tjänstefel. Likaså de andra involverade i vårt “rättsvårdande” system och som ville ha koranbränningen, på order av parasiterna som håller på o kvaddar väst