Rapport bekräftar: Kina världens rikaste land - USA omsprunget

Läs hela artikeln på Nordfront: Rapport bekräftar: Kina världens rikaste land - USA omsprunget

Kina 2020: 120 000 miljarder dollar • USA: 89 000 miljarder dollar.

När man ser världen i kronor och ören, då dansar man efter judens pipa i sionismens rätt sluga dans. Den största nationen kan ändå ofta vara den som rent folkligt förstått att mycket handlar om det rena mänskliga kapitalet i all dess naturliga enkelhet liksom.

Kina har ett styre som tänker på sitt folk, utan jude idéer. Titta på SAAB affären. Kina tog in 200 av världens bästa ekonomer, dom gick igenom SAAB affären. Dom tillverkar idag bilar på botten plattan och är nöjda med affären. Mona Salin förskingrade 22 miljoner för att hedra Anna Linds minne.

Räknat i antal atombomber så är alliansen Israel/USA världens rikaste land. Kina har förklarat att de inte tänker delta i denna tävling, utan att de kommer att göra jobbet med en sexpack hypersonic atommissiler vid en eventuell framtida konfrontation med USA (samtidigt som amerikanska transsoldater går omkring och viftar med regnbågsflaggor i högklackade marschkängor (min anmärkning)) .

Kina har även klargjort att de inte tänker delta i klimatbluff-charaden, utan tänker utöka sin kolkraft i den takt som industrin kräver.

Kina är nog det land som minskat sin kol förbrukning mest. Dom har byggt 400 kärnkraftverk och byggde sitt sista ånglok år 2001. Dom är ledande på solkraft. Growatt är en av de mest köpta hybridinverter. Jinko gör dom bästa solceller. Dom har en av värdens största vindkraftparker. Mer en vår vatten kraft.

Kommunismen är en judisk ideologi. Och judarna har mycket makt i Kina; lyssna på ett gammalt avsnitt av Radio Nordfront om Kina om det fortfarande går att få fram.

1 gillning