Putins bombflygplan patrullerar Vitrysslands gräns

Läs hela artikeln på Nordfront: Putins bombflygplan patrullerar Vitrysslands gräns

Ryska bombplan sätts in efter migrantkris vid vitryska gränsen • Samtidigt förbereder EU nya sanktioner mot Minsk.

En mycket komplicerad situation. Ryssland och Polen har legat i luven på varandra ända sen mellankrigstiden då det ultranationalistiska Polen som enda land någonsin invaderade Sovjetunionen och marscherade på Röda Torget. Fast konflikten går ända tillbaka till 1700-talet då Ryssland annekterade Polen och fick alla Polens miljontals judar “på köpet”. The rest is history.

Dagens Polen, som inte är ett dugg tacksamt för att Sovjetunionen “befriade” Polen frän Hitlertyskland genom att efter “befrielsen” gruppvåldta alla polska kvinnor mellan 3 och 103 år gamla…dagens Polen har alltså vänt sig till NATO för att slippa mer oönskad uppvaktning från Ryssland.

Dagens Polen har precis dömts av EU-kommissionen att böta motsvarande 10 miljoner kronor om dagen för att de vägrar PRIDE- och HBTQ-“aktivister” att våldföra sig på Polens minderåriga, b la genom att införa HBTQ-fria zoner i landet.

Efter ett misslyckat regimskifte som CIA försökte genomdriva i Vitryssland och som slogs ner av den vitryska regimen, har EU och USA infört hårda sanktioner mot Vitryssland. Polen sitter redan med hotet om de astronomiska böterna för att de inte går västliga pedofiler till mötes.

I det här läget börjar Vitryssland använda sig av samma biologiska vapen som EU använder mot sina medlemsländer för att utrota den vita rasen. Nu uppstår ett svårt dilemma för EU; ska man ta emot Lukasjenkos biologiska vapen , aka “flyktingar” och tappa ansikte på köpet, eller ska man försöka mota Olle i grind och försöka framställa flyktingarna som kommer via Vitryssland som ovälkomna parasiter som till varje pris måste hållas utanför EU.

Natolandet Polen som låtit USA rada upp atommissiler riktade mot Ryssland och Vitryssland på sitt territorium får nu plötsligt stöd från EU att hålla Lukasjenkos flyktinghorder borta och de dagliga polska miljonböterna är för tillfället glömda.

I det här läget träder Ryssland in och visar vem som bestämmer i Vitryssland och Ryssland. Spännande fortsättning följer…men man kan redan nu konstatera att Polen dragit det längsta strået hittills.

2 gillningar

På svenska heter landet Vitryssland.

1 gillning

OK (Ohne Korrektur) - ska kalla Vitryssland för Vitryssland i fortsättningen :slightly_smiling_face:

Jag tycker det är bra att EU inte vill ha dom. Det kommer bli svårt för vänstern att förklara. Vi vill ha våldtäktsapor men inte Lukasjenkas.

1 gillning

Det är skillnad på våldtäktsapor och våldtäktsapor. De som nu befinner sig vid den Vitryskpolska gränsen har kommit från Afghanistan och Kurdistan hela den långa vägen genom Ukraina som har bussat dem in i i Vitryssland som i sin tur bussat dem vidare till EU´s yttre gräns.

Det är en lång och ansträngande resa, de är helt slutkörda och väl framme finns det inte många feminister, bögar och batikhäxor som tänder på dem, inte minst med tanke på att svenska UD samtidigt flyger in hyperpotenta utvilade centralafrikaner från dörr till dörr.

1 gillning

Hultqvist: Migrantkrisen ett angrepp! När Lukasjenka skickar dom.
Vad är det då när judarna gör det?

Jaha,då är det väl bara en tidsfråga innan dom är snart här då. Vi ska tydligen ta emot hela tredje världen här i några få länder i västra europa på bekostnad av oss själva. Nackskott. Regeringen behandlade direktflyg från Minsk till Arlanda » Samnytt