Putin utmålar "globalistelit" som världens fiende

Läs hela artikeln på Nordfront: Putin utmålar ”globalistelit” som världens fiende

Underblåser konflikter och kaos för att härska över hela världen • Men tiden för det “neoliberala tyranniet” är förbi, enligt Putin.

Helt rätt Vladimir Putin!

Fuck globalism/sionism!!

3 gillningar

Det låter som att Rysslands president talar om ett riktigt rejält kommande sionistiskt oväder på vår planet. Vi nationella har för länge sedan insett vad de så kallade utvalda sysslar med. De som styr genom pengamakt är kanske bra på att sköta en kassaapparat. Men när ett litet folkslag med storhetsvansinne tror sig ha rätt att betrakta alla andra som boskap, så kanske det är dags att de avlägsnas från maktens finrum kan man tänka…

“De utvalda” i all ära, men vi har egentligen alla som enskilda individer ganska stor makt över våra egna pengar. Det är ju inte direkt så att det står en kroknäsa med skjutvapen och tvingar in folk på Systembolaget för att handla öl varenda jävla fredag, eller hur?

Om vi börjar med att själva bli bättre människor så kommer vi snart att inse att kroknäsan faktiskt inte har så stor makt, men om inte ens nationalister vill bli bättre människor så vet jag inte hur vi ska kunna övertyga resten av befolkningen.

Med den galopperande inflation som ”kroknäsorna” slugt genom Ukraina-krig och ett allmänt vapenskrammel har skapat på basvaror, bränsle och elpriser så lär nog Systembolagets drycker snart bytas mot vatten. Detta bidrar självklart till att nationalister, oavsett vilja blir bättre människor ur hälsosynpunkt, men om de därför nyktra till och bli mer nationellt sinnade återstår väl att se.

1 gillning

Så vi har kroknäsorna att tacka för att Svenne tvingas skärpa till sig? :rofl::+1:

Och nu menar jag inte bara Systembolaget. Det råkade bara bli ett exempel jag använde. Ju mindre konsumtion desto bättre är det såväl för din egen ekonomi som för planeten.

Det blir nog mycket av onödig konsumtion, som Svenne kommer att få avstå från när inflationen urholkat värdet av besparingar, och allmänna levnadskostnader fortsätter att klättra uppåt. Om man tänker sig att de som hatar vita mest, får som de vill, leder det nog till att landet inom kort kommer att se ut som något valfritt kaosland i rasfrämlingars land.

Ja. Många bortskämda européer kommer få lära sig att det kan straffa sig väldigt illa att rösta korkat i val efter val och dessutom sponsra fienden genom frivilligt slavarbete och onödig konsumtion.

Som man bäddar får man ligga. :rofl:

Och ja, när polisen tappar kontrollen så blir det mycket synd om väldigt många svenskar. Vi är snart där!

Putin har också talat om för alla vilka som egentligen startade al-Quaida, och det landet fällde igår bomber över vårt land…

1 gillning

Det Är USA ( ihop med UK) som startat de isis, al qaida osv
De stödjer även PKK, YPG alla liknande terror organisationer.
Sverige subventionerar också tex PKK och ger dessa gladeligen uppehållstillstånd.
På 70 talet så räckte det att man sa att man var PKK are så var det inträdes biljett till Sverige
Våra politiker har gjort sverige till terror förvarings box!