Putin till hårt angrepp mot väst: "Saker som händer är monstruösa"

Läs hela artikeln på Nordfront: Putin till hårt angrepp mot väst: "Saker som händer är monstruösa"

Nato, homolobby, kapitalism och Youtube-censur • Väst fick ordentliga kängor när Putin deltog i Valdai Discussion Club.

Sionismen och dess sluga strategi att sprida total förvirring och röra till allt för det inte ont anande vita folket runt jordens alla hörn är alltså vad denne ryske ledare indirekt talar om. Det som inte är normalt hemmahörande i naturens struktur är bara strunt. Ryssen talar några kloka ord, samtidigt är hans eget land lika illa infekterat av de slugas gäng i form av oligarker och kommer nog genom dessas inflytande säkert att bytas ut mot någon helt antivit sionist om han inte är försiktig i sina åsikter. Hur som helst, här i norden finns det opposition mot de slugas antinationella och antivita agenda. För den som vill lära känna den nordiska nationalsocialismen av idag besök, Nordiska motståndsrörelsen:
Poddar om organisationen (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Putin är bra. Han är född in i den sovjetiska nomenklaturen och som den NKVD-agent han är så har han en superkoll på Ryssland, dess maktelit och dess medborgare; det har gagnat Ryssland och dess medborgare i nutid.

Fast han har EN tydlig svaghet som han inte kan svälja eller dölja; han kan inte inse att Polen och andra sovjetsatelliter som Ungern, Tjeckoslovakien, Jugoslavien, Rumänien, Bulgarien mfl inte är tacksamma för att de bolsjevistiska horderna som “befriade” de nämnda länderna gruppvåldtog allt tvåbent mellan 3 och 103 år och sen besudlade länderna ytterligare med groteska “befrielsemonument” som nämnda tidigare sovjetsatelliter på senare år tagit itu med att städa undan.

Putin är som de andra kommentarsskrivarna menar bra, MEN, han kommer aldrig att erkänna att det var Stalin-Sovjets förestående totalangrepp på Tyskland och hela Europa som helt enkelt tvingade Hitler-Tyskland att göra det enda krigsstrategisk möjliga, d.v.s. angripa först, och exakt i rätt tidpunkt när Sovjetstyrkorna grupperades för sitt angrepp, när de var som sårbarast. En militärstrategiskt mästerverk som lyckades. Att det i slutändan gick åt pipan berodde ju på den enorma övermakten då hela den judestyrda resten av stormakterna stod emot ett ensamt Tyskland. Detta är nästan ännu mer tabu att diskutera än den andra judeljugsagan om “förintelsen” men desto mer intressant, för gräver man i detta, så finner man det hemliga och totala samarbete mellan det kapitalistiska USA och det kommunistiska Sovjet, långt innan VK2 bröt ut. Den hjärntvättade massan tror ju på judeljuget om att det var två ideologiska motpoler. Det var EN judisk maktenhet!

Bra skriven Kammler. Så länge Putin inte slänger kippan i soptunnan är sympatierna bara halvhjärtade från vår sida. Men som vanligt får vi nöja oss med att plocka russin men skulle önska att njuta av HELA kakan.