Protester världen över mot coronarestriktioner och vaccinpass

Läs hela artikeln på Nordfront: Protester världen över mot coronarestriktioner och vaccinpass

Enorma demonstrationer mot restriktioner och vaccintvång • Se bilder från protesterna.

Människor börjar inse att det ekonomiska mediala politiska rättsliga (((systemet))) styrs av JUDAR och deras kriminella sinnessjuka och perversa lakejer.

MYCKET MYCKET GLÄDJANDE!

3 gillningar

Människor börjar inse att det är större risk att dö av giftsprutorna än av själva smittan. När hela västvärlden blivit fullvaccinerad (fullförgiftad) kommer Big Pharma att tjäna ÄNNU MER pengar genom att tillhandahålla allsköns mediciner mot de sjukdomstillstånd de skapat med sina giftsprutor.

I centrala Afrika, mellan Sydafrika och arabiska norra Afrika, som är ett enda stort “socioekonomiskt utsatt område” är “vaccinationsgraden” i princip obefintlig, liksom dödstalen i covid.

Förklara det Anders Tegnell!

Han har ju sagt att de höga dödstalen i Sverige till stor del beror på att vissa invandrade folkgrupper i “socioekonomiskt utsatta områden” är extra känsliga för smittan, vilket tydligen inte gäller i deras hemländer.

2 gillningar

Demonstrationer spridda lite här och var mot de slugas diktaturfasoner är väl alltid något. Men när världen och samhällskroppen så tydligt har infekterats av den allra svåraste sionism, då heter det enda botemedlet sann folklig nationalsocialism.

4 gillningar

Rotschild och Soros är den största sjukdom som fins.

1 gillning

Du har helt rätt.
Där är ännu en variant på judefrågan som måste lyftas.
Vaccinet är skit
Covid19 är inte så farligt som judemedia propagandistisk påstår.
Det är LÖGNER för att lura vårt folk att hå med på inskränkningar I våra friheter

1 gillning

Imponerande människomassor. Om man nu bara hade kunnat utnyttja dem till något vettigt. En sån sak vore att storma varenda Råttskitarslott som finns. Alla 66 stycken och släpa ut bpacket och hänga dem. Givetvis i Minecraft.

1 gillning

Och alla deras metastaser som uppgår till 20 miljoner st.

Här målar juden Jeff Bezos, som rankas som världens rikaste person efter sydafrikanen Elon Musk, upp vad vi gojer har att se fram emot. Jorden ska avfolkas och de som tillåts leva ska göra det på stora fabrikskomplex ute i rymden, medan Jorden ska vara ett enda stort “naturreservat” (det judiska Edens lustgård?) helt obefläckat av människor, med undantag för ett fåtal utvalda.

Vill du vara en lydig goj och ta giftsprutan, eller vågar du vägra och ta kampen istället?

1 gillning

Ingen vettig människa kan i det här läget köpa snacket om vaccin eller vaccinpass.
Båda används av judar och globalister för att i förlängningen förtrycka europeiska folk

2 gillningar

Då sionismens högdjur tycks älska sitt bevisat skadliga experimentvaccin, så kan väl denna självutnämnda elit förgifta sig själva för världens och hållbarhetens skull. Det är nog få förtryckta som skulle sakna dessa så kallade utvalda. För övrigt så är ingen tvingad att göda de slugas storbolag som tror sig vara utvalda att härska. Man bör inte handla hos eller stödja sådana som lever gott på den folkgrupp de endast tycks förakta.

1 gillning

Djävulsbarnen vill förtrycka alla folk, eftersom alla utom judar är goyer, men man vill förinta de europeiska folken först, och allra främst de germanska.

2 gillningar

Du har helt rätt, Anders. Även det medicinska systemet styrs av judar vilket broder Nathanael behandlar här: Brother Nathanael Channel - THE LAST JAB

1 gillning

Det finns en hierarki även bland judar inbördes. Ashkenazis verkar stå högst och har kanske inte så mycket till övers för de lägre stående som bara orsakar en massa besvär i byggandet av Storisrael, bl a genom att värnpliktsvägra och så finns de svarta etiopiska judarna som alla de andra verkar uppfatta som en “stor utmaning”.

Det där med att suga all carbon ur atmosfären handlar förmodligen om terraformning. Frågan är för vilka. Är det reptilerna som står över de luriga? Har Icke haft rätt hela tiden? Hur som helst måste vi ta striden innan planeten blir obeboelig för oss, innan det blir försent. Vem fan vill leva på en rymdstation även om den råkar vara gigantisk.

1 gillning

När (((regimen))) nu börjar kräva (((obilgstorisk))) giftspruta, då tar systemet våldsutövningen till en ny och helt oacceptabel nivå.

Våld föder våld.

Det är rätt att försvara sig mot terror från en kriminell sinnessjuk och pervers stat.

1 gillning