Prisbelönt judisk rabbin påminner om att Amalek måste utplånas

Läs hela artikeln på Nordfront: Prisbelönt judisk rabbin påminner om att Amalek måste utplånas

Rabbinen vill förena judar med muslimer mot vad han anser är “vit överhöghet” i Amerika • Enligt rabbinen står det skrivet i Torahn att sådant måste utraderas.

Nu väntar mänskligheten på ett fördömande från de “goda judarna” av denna hatretorik.

3 gillningar

Jag står och faller med germanerna.

3 gillningar

SDs allierade har talat.

Judens lögner, slughet, falskhet, ondska och fräckhet sägs ibland precis som universum inte ha några kända gränser, utan allt verkar handla om en helt evig tidlös oändlighet. När man lyssnar på en klassisk judisk rabbi som helt öppet står och predikar lögn, hat och utrotning av ett folkslag som germanerna och generellt även tycks vilja utrota det vita folket i sin helhet så är det inte konstigt att många ofta anser att alla religioner borde totalförbjudas. Det är inget annat än en ren krigsförklaring eller åtminstone hets mot folkgrupp en så kallat rättroende jude sysslar med då det predikas hat mot det vita folket. Judarna brukar ofta säga sig vara emot hat på det sätt som de själva så ofta genom sina synagogor, media och politiska talarstolar helt öppet står och sprider. Det gick nog bra att göra så förr när inte alla i världen lätt kunde ta del av deras agenda och religions mot vita helt uppenbara hatiskt folkfientliga inställning. Judar talar ofta om antisemitism och att de är en utsatt grupp. Det är väl inte konstigt om världen vänder sig emot ett folk som tycks älska sitt eget och vill utrota andra.

Det är fakta att det inte existerar någon vit överhöghet, för det är utan tvekan judiska ekonomiska intressen som sedan länge styr USA och i stort hela övriga världen genom sina olika ekonomiska och politiska institutioner. Det finns ingen vit makt att bekämpa eftersom det är de vita som hotas av det utvalda folkets tillsynes helt hatfyllda infiltrerade sluga styrande. Det är ofta lätt att se när en främmande makt som den judiska styr i ett land. För då arbetar judiska politiker i första hand med att göra det så bra som möjligt för sitt eget utvalda folk, vilket man kan se genom att det hela tiden ska skapas nya lagar, institutioner, minnesdagar, skolmateriel, museum och annat för att stärka alla band till det judiska och Israel så som stat. När ett land styrs på ett normalt sätt kommer det egna folket först, här i landet är den nordiska vita delen av befolkningen politiskt motarbetad på alla tänkbara sätt och dessutom utsatt för ett skadligt folkutbyte som massimport av oräkneliga mörka manliga rasfrämlingar visat sig innebära. Det är tydligt att sionism råder och inte en demokrati.

Det måste här tilläggas att det är judisk maktsträvan i form av hatisk judisk antivit och antinationell form som är problemet, alltså inte den enskilde juden i sig. Men inget folkslag ska behöva utsättas för strukturerat hat som sker i religions namn eller i politiskt organiserad form som under sionism vilket är det som i de flesta fall i alla tider leder till antisemitism. När en jude står och säger sig att vilja utrota vita, då handlar det om en person som är psykopat, sinnessjuk eller bara fruktansvärt ond och då borde veta bättre än att utge sig för att vara god och gudomligt utvald. Mångkultur är ett politiskt vapen mot vita som togs fram av judiskt sluga på 1960-talet. Nu syns resultatet i vardagen. För dig som tröttnat på falsk demokrati och söker ett politiskt alternativ för en trygg framtid för etniska svenskar i landet och norden besök gärna Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Tänk om man kunde få ut sån här information till normisar. Har följt Adam Green i ca 3 år så jag vet att detta inte handlar om en enda enstaka rabbin. Har sett många andr klipp med andra rabiner som gjort liknande uttalanden. Kanske det då hade gått in i deras tjocka skallar att dessa filurer hatar oss passionerat och vill se oss döda. Huvudsaken är att empatin och sympatin med dessa eviga offerkoftor äntligen tar slut. Hopplösa fall kommer väl fortfarande kristna sionister, svärrjevänner och SD-boomers vara. Även när dom skickas till gulag kommer filurerna vara deras bästa allierade.

2 gillningar

Åkersork deklarerar inför webcamen att han lämnar över rodret till Kenta. Tar sedan ett självmordspiller och gör tummen upp innan han somnar in.

3 gillningar

Låter inte helt otroligt. SD har ju den judiske rabbinen Dan Korn som ideologisk chefsstrateg sen några år.

2 gillningar