Poliser flyttas från Göteborg till Stockholm

Läs hela artikeln på Nordfront: Poliser flyttas från Göteborg till Stockholm

Gängkriminaliteten griper tag om huvudstaden • “Stockholm har det jobbigt nu”.

Skulle vara stor humor om de blev tvungna att ge upp även huvudstaden och Shottaz blir bokstavligen kungar av Fjollträsk och styr rubbet.

1 gillning

Fjollträsk har blivit kulturberikad!

1 gillning

Blattekriminella leker med den svenska hjärndöda polisen, där Erik Nörd utgör ett stolpskott utan dess like.

Medan snutsvinen kraftsamlar och sätter in alla resurser i Stockholm så kommer gänguppgörelserna att få ny en “nystart” i Göteborg, Malmö och ett hundratal mindre orter.

Flera svenska myndigheter har förklarat att kampen mot den importerade kriminaliteten är förlorad sedan länge. Den har tagit kontroll över stora delar av samhällsapparaten och det politiska etablissemanget - “vi befinner oss i en sydamerikansk fas”.

Att flytta poliser fram och tillbaka runtomkring i Sverige kan närmast liknas vid Saddam Husseins Irak, där Saddam körde samma knep för att lura sitt folk att han hade kontroll över den sionistiska invasionen, som så småningom resulterade i ett förödande krig och nederlag för Irak.

Det är ett billigt spel för galleriet, dumsvenskens tålamod och naivitet är töjbart intill oändligheten - men baksmällan som kommer förr eller senare kommer att bli desto mer smärtsam.

Att flytta runt snutar i ett land som saknar de rätta resurserna är som att karva i en dödssjuk cancerpatient; skär bort halva levern som är svårt angripen, så kommer metastaserna att poppa upp i njurarna eller mjälten istället - det är en hopplös kamp och vi vet alla hur det kommer att sluta.

3 gillningar

Shomrim kommer säkert ge dom allt stöd dom kan! Pizza kebab och placera deras kriminella kompisar på makt positioner i stat och förvaltning.

1 gillning

Helt riktigt. Många svenskar har fortfarande inte fattat det. Ibland när jag ser unga svenska par komma gående med barnvagn tänker jag bara “stackars människor”.

Såna som du och jag har redan levt våra bästa år så när kollapsen kommer så har vi inte mycket att förlora, men stackars barn säger jag bara. Fy faan!

Överklassen kommer inte kunna gömma sig länge till de heller såvida de inte lämnar landet helt och hållet. Jag läste om “panic rooms” senast idag. Vilket skämt.

Nåja, den som lever får se och det ska bli mycket intressant att se det här landet de kommande 10-20 åren.

1 gillning

“Det ser [onekligen] mörkt ut på Kameruns avbytarbänk” - men man ska väl inte kasta in handduken innan loppet är helt kört.

Många ungdomar i bekantskapskretsen verkar väldigt medvetna om saker och ting, men deras uppförsbacke är enorm. Den som lever får se.

Självklart inte, men det kommer bli extremt otrevligt för väldigt många.

Dessutom är det hög tid att börja göra rätt. Vi har definitivt inte råd att fortsätta festa på helgerna till exempel. Ett alkoholstopp från och med nu skulle behövas. Klarar vi inte av ett alkoholstopp, ja då kanske loppet redan är kört!?

1 gillning

Visst är det så, och det kände man till redan för över 2000 år sedan. Ordspråksboken 23:29-32: " Var är ve, var är jämmer?
Var äro trätor, var är klagan?
Var äro sår utan sak?
Var äro ögon höljda i dunkel?
Jo, där man länge sitter kvar vid vinet,
där man samlas för att pröva kryddade drycker.
Så se då icke på vinet, att det är så rött,
att det giver sådan glans i bägaren,
och att det så lätt rinner ned.
På sistone stinger det ju såsom ormen,
och likt basilisken sprutar det gift."

Ja, jo visst kan man argumentera för och emot alkohol, men nu pratar jag om supande i relation till kampen för nationens framtid. Vi har inte tid med alkohol. Dessutom, om svenska nationalister inte klarar av ett alkoholstopp, hur ska vi då kunna kräva av det svenska folket att de “vaknar upp” och blir rasmedvetna och patriotiska medborgare?

Juden gillar svenskar som slösar bort tid och pengar på supande!

1 gillning

För det första argumenterar jag inte för alkohol, och för det andra har alkoholen en negativ inverkan på snart sagt alla områden, nationen inräknad.

Ja, bra! Ett alkoholstopp alltså. Ett officiellt ställningstagande från Motståndsrörelsen vore utmärkt.

Klarar alla svenska nationalister att fokusera 100% så är segern inom räckhåll.

Bara som en parallell i dessa tider. Det är ett jävla liv om “giftsprutan” (vaccinet :wink:), men samma människor sitter och tutar på helgerna. Ironi på hög nivå. Juden gillar det.

Vi har inga problem med gäng här i gbg.

Allt detta är för att den kolsvarta autotunade “rapparen” var så pass efterbliven så att hålla honom inlåst var brott mod judiska rättigheter.

Hur I fan får du gängkriminalitet till alkohol-stopp?

Efter vad våra erfarit av Göteborgs polisen 2017 befarar man väl att gängkriminaliteten ökas genom dem i Stockholm i stället för att bekämpa den i huvudstaden.

1 gillning

Att mäkla fred mellan de gängkriminella och få dem att sluta skjuta ihjäl varandra innebär bara att knarket kan flöda fritt och ta död på våra svenska ungdomar snabbare.

Lått blattarna skjuta ihjäl varandra bäst de vill. Utred inga blattekriminella vendettor, håll inga meningslösa rättegångar för hundratals miljoner i varje enskilt fall och lägg resurserna på att skydda ungdomarna från knarket istället.

Man kan ju alltid drömma…

1 gillning

Ett alkoholstopp bland oss nationalister löser naturligtvis inga av de problem du hoppas på, eftersom vi redan är så gott som helnykterister. Att slå in öppna dörrar leder inte till några storslagna segrar.

Eller ser du fotbollshuliganer som Sveriges räddare?

Håller med både Henke oh Andersson - nyktert och låt kriminalgängen skjuta ihjäl varandra, Det är bara för oss att gnugga händerna: “Nu är vi av med några till.” Viktigast är för våra svenska ungdomar att de får gå i fred med sina ägodelar! Att det finns andra värden i storstäderna än kroglivet, rappare, påkletade män som vill vara kvinnor och allt annat som kallas lika värdesättning.

2 gillningar