Polisen utreder Vera Oredsson för åsiktsbrott - igen

Läs hela artikeln på Nordfront: Polisen utreder Vera Oredsson för åsiktsbrott – igen

Kallades på polisförhör veckan innan sin nittiofjärde födelsedag • Misstänks ha återberättat ett småländskt judeskämt.

Hell Vera.

JUDARNA kan dra åt helvete .

Nu och till tidens slut…

4 gillningar

Man kan ju fråga sig vilka som tar sig tiden att gå in på en nationalsocialistisk nyhetssida och dessutom läser kommentarerna och då plötsligt blir kränkt av det dom läser!??

Det torde ju vara uppenbart även för den mest nitiske polis att det hela är en okynnesanmälan av några vänsterblivna inavelsidioter utan liv!!!

Det polisen borde gjort är att skrattande riva anmälan framför Vera och direkt lägga ner fallet och sen be Vera om ursäkt för att dom stört henne med sånt här nonsens!

Hur i helvetes lågt kan man sjunka i värdighet som människa när man frivilligt gör en anmälan mot en snart 94-årig kvinna som levt ett ärligt och sunt liv, å detta på grund av nånting dom läst (Läs=letat upp) i ett kommentarsfält som troligen väldigt få promille av landets icke-NS befolkning ens visste fanns!?

Vem eller vilken person eller “folkgrupp” har lidit svårt och nära dött efter att Veras skarpsinniga och kloka kommentarer skrivits!?

Den som kan påvisa att nån specifik folkgrupp skadats eller förintats av Veras ord bör genast lämna in bevis på det till närmsta polisstation!

Jävla ynkliga rödingpack som ständigt gör bort sig, riktigt pinsamt, ni borde faan skämmas och sen ta era patetiska liv av daga!!!

2 gillningar

Veras “parhäst” i Tyskland, Ursula Haverbeck blev dömd till ett långvarigt fängelsestraff för ett par tre år sen för att hon hade publicerat uppgifter om den s.k. “förintelsen” på sin blogg hämtade från en bok som finns att köpa i varje välsorterad bokhandel i Tyskland.

Det juridiskt korrekta hade naturligtvis varit att åtala ägarna till butikerna - om man nu anser att det är juridiskt korrekt att strypa den grundlagsstadgade yttrandefriheten.

Det här är inget annat än trakasserier iscensatta av den liberala vänsterpöbeln som står på globalistmiljardärernas lönelistor.

2 gillningar

Hej Vera! Frihetskamp är vad Du står för - Kämpa som alltid på för vårt folk!

Nog har man hört uttrycket att den som inte får ifrågasättas, eller i det minsta får kritiseras är den som i verkligheten styr ett land, då förstår man även att det inte står riktigt rätt till i detta vårt land. Demokrati som ska betyda folkstyre vilket alla nog har fått lära sig, betyder att all makt utgår från folket vilket Du som vit german sannerligen är en del av, men av styrande bespottas. När man insett att rasfrämlingar och judar numera tycks ha kommit att bli de styrande över oss nordbor uppstår så klart frågor.

Då judar som folk inte alltid är som vita nordbor borde man rent spontant kunna påstå en hel del. Nationella - Håll nu i er hårt i något som är fastskruvat i väggen, för här kommer fina ord om juden. Det är inget fel på juden, han är ett offer för omständigheterna! Hallå där - har ni hämtat er…

Men skämt åsido, det är nog mer som så att ett folk som vårt, det nordiska vita alltså, helt enkelt bara ska styras av våra egna för vårt folks bästa framtid så att säga.

Demokrati och folkstyre tror många vita svenskar på ännu i denna mörka och förljugna efterkrigstid av medialt och förvridet verklighetsfrämmande konstruerad verklighet, med bland annat sådant som vaccin-diktatur och restriktioner mot förkylningar som nog alltid funnits och kommer att finnas.

Men när en pensionär som Du helt hjärtlöst och sinnessjukt förföljs och hotas med kanske hårt fängelsestraff för din tro och nationella åsikts skull då kan man faktiskt fråga sig om det ens finns någon anledning att ens rösta i kommande; kommunal, regional och riksdagsval detta år.

Yttrandefriheten har som alla vet steg för steg nedmonterats för att lyfta upp rasfrämlingar på oss vita svenskars bekostnad skulle man nog helt klart kunna säga. Men det ligger ändå mycket i vad många judar och dess journalister ofta säger när de hävdar att demokratin är väl värd att värnas.

Det är sant för annars är snart judisk makt med dess numera kända förtryckande bankvälde nog en nationellt kvävande diktatur som skulle få Stalin att stå förundrad över det judiska folkets slughet.

När man så har läst historieböcker och även religiösa skrifter så förstår man nog lite mer än många. Den som inte är helt insatt i nationalsocialismens inre kärnpunkter förstår inte sionismens sluga spel. Brukar ofta länka till Sions vises protokoll så som här: Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se)

För den läsare som inte är bekant med dagens moderna nordiska nationalsocialism följer här nedan en länk till radio eller en medieproduktion om världsåskådningen som sådan: Poddar om ideologi (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se) Som sagt Vera - Kämpa på och som alltid det allra bästa.

Folkgemenskap!

Har vänster makten inget bättre för sig när det är så mycket mord, bränder å annat i det nya Sverige.

Det är så patetiskt och ynkligt av polisen att gå vidare med den här typen av anmälningar. Man klagar på resursbrist, tidsbrist med mera och lägger ned solklara fall av sexualbrott, bedrägerier osv men går vidare med vad en gammal dam har skrivit eller inte skrivit på nätet!
Nuvarande Sverige och Tyskland utgör de värsta diktaturerna någonsin där yttrandefriheten är nära 0 och där man inte själv ska få välja om man ska ta gift(vaccin)eller inte! Ett större folkförräderi har inte existerat i mänskligheten historia!
Hoppas att du blir helt friad Vera och gärna får skadestånd(vilket är osannolikt!)!
En bra kommentar av Peter Holm dessutom!

1 gillning

Ja, ynkligt och patetiskt är namnet. Att polisen lägger tid och resurser på det här säger väl allt.

Heja dig Vera och all styrka till dig!

Ett exempel på allas lika värde! Dom har tid att porrsurfa och äta pizza på arbetstid, och ge sig på dom klarar av, en dam på 94 år. Sist jag var i ett bängböle så rekommenderade jag dom att lägga ner och låta någon som klarar av det ta över.

Jag blir så j…a förbannad ike eisunshover som gav accept för folkmord på oskyldiga civila Allas vår Fiende o som defnt nu visat att det är deras sjuka individualitet ska ha genomslag. Det här har inte o göra med een sjukling som ‘träskdå’ i ‘kanada’ utan en hel mordapparat. Varenda j. …l ska arresteras för brott mot Mänskligheten, varenda en, de har ingen löjlig immunitet. Inte ens kungahuset, som jag ansåg var ok fram till nu, har ställt sig upp för Oss. Jag Vill veta varför

Jag skrev lika mkt text till, men raderades mitt framför mig. Jag såg det, bara så Nmr är medvetna om vilka sjuka pack vi har att göra med. Men det vet Vi

Vera, jag tänker på dej. Håll ut – Finlands folk står på din sida :finland:

1 gillning

Men det där är ju helt fel inställning! Eller rättare sagt är det ett dåligt betyg till “oss” om nästan inga svenskar känner till Nordfront.se.

Oavsett om det gäller fiender eller sympatisörer så ska ALLA svenskar känna till oss. Annars är det ju ett totalt misslyckande från vår sida, eller hur!?

Nu tolkar ju du min generella beskrivning som du själv vill, medan resten av läsarna säkert förstår vad jag menar!

Det jag menar är att sannolikt känner ju “Svensson” mer till Aftonbladet eller annan MSM mer än Nordfront och det beror ju på en massiv hjärntvätt av den lallande massan samt total mörkläggning från fiendemedia av alternativa nyheter ända sedan fredsutbrottet 1945!

Å innan du kommenterar att nordfront.se inte fanns då så kan jag berätta att jag faktiskt vet det! :+1:t2:

Så det är med andra ord väldigt långsökt och osannolikt att en “Svensson” av en händelse råkar surfa in på flertalet artiklar som Vera kommenterat och där plötsligt blivit så pass kränkta så dom känt sig nödgade att besvära sig med en anonym polisanmälan av den anledningen!

Nä du, de som ligger bakom den här anmälan har varit väldigt noggranna och nitiska som letat ordentligt i kommentarsfälten på nordfront.se BARA för att kunna sätta dit en gammal kvinna!!!

Dom visste precis vad dom letade efter bara för att få egen njutning i deras annars patetiska och innehållslösa liv!

Dessa debila och hatiska typer är så satans fega så dom vågar inte ens lämna in en anmälan med sina egna namn, men så agerar alltid samhällets bottenskrap!

Istället för att du “Henke_Himmleer” ägnar tid åt att kritisera min kommentar så kan du väl själv börja arbeta för att fler ska känna till nordfront.se istället tycker jag! :ok_hand:t2:

1 gillning

En dag kommer polisen att få andra uppgifter och den dagen är inte så avlägsen, en fråga om en ny nationell befälsstruktur som dryftas i högre kretsar eftersom landet har försnillats av ansvarslösa politiker som f ö på intet sätt är rättsligt immuna.

Ärade kamrater - Insnöad i blåsväder är det en tröst att läsa Era inlägg i denna isolering. TACK FÖR ALLT STÖD!!

2 gillningar

Peter, jag kritiserade inte din kommentar. Redan i den andra meningen ändrade jag ju inriktning och sa att om Nordfront inte är känd bland vanligt folk så har vi misslyckats, inklusive jag själv (även om jag inte är medlem i Motståndsrörelsen utan bara hoppas att det går bra för densamma).

Jag förstod precis vad du menade och ja, jag vet att de flesta troligtvis inte läser Nordfront dagligen eller kanske inte ens en gång om året. Vilket är något vi ska ändra på, inklusive jag själv!

Sen en annan sak. Ta inte allt som om någon precis försökt knivhugga dig i ryggen bara för att denne skrivit något i en kommentar som inte till 100% stämmer överens med vad du själv tycker. Låt det vara lite takhöjd på Nordfront.

:wink:

Sorry, men av olika orsaker (den som vet den vet) så har jag fått en något lägre “toleranströskel” mot all sorts “kritik” mot både Organisationen och mig själv under de senaste fyra åren, så då kan det lätt bli att taggarna sticker ut för fort! :yum:

Självklart ska vi tillsammans kämpa för att göra både tidningen Nordfront och den Nordiska motståndsrörelsen mer känd och accepterad bland allt fler folkfränder i vårt älskade Norden! :ok_hand:t2:

Men att du inte är medlem än tycker jag du får göra nånting åt omgående! :+1:t2::raising_hand_man:t3::wink:

1 gillning

Framkom VEM som är anmälaren ?? Eller sitter säpo och läser alla kommentarer ???

Du kan nog räkna med att skräpo är en av det flitigaste läsarna!