Polisen utförde otillåten husrannsakan mot Nordfronts chefredaktör!

Läs hela artikeln på Nordfront: Polisen utförde otillåten husrannsakan mot Nordfronts chefredaktör!

Se film på när polisen gör husrannsakan hos Martin Saxlind • Polisens agerande underkändes snabbt av tingsrätten som ansåg det vara helt orimligt.

Den så kallade “polisen” är det kriminella, sinnessjuka och perversa JUDE-systemets vidriga omoraliska korkade HORUNGAR!

Mycket intressant artikel som visar polisens kriminalitet och att domstolarna ännu inte helt har korrumperats.

klippet spelar inte upp på Chromium i ubuntu. dock smartfånens firefox funkar

Polisens rätt till husrannsakan eller vad det nu heter i lagtext har hela tiden utökats. Det räcker idag med att det i princip rings på dörren av ordningsmakten. Sedan är den enskilde i princip skyldig att lämna fritt tillträdde till allt som är en del av den enskildes hem. Det här är inte fel i princip, för polisen ska alltid ha en rätt att skydda samhället från eventuell samhällsfarlig aktivitet. Om det skulle finnas indikationer på att någon planerar allmänfarlig ödeläggelse så skulle det så klart vara fel om polisen blundar. Men om det ens finns en misstanke om att samhällets maktapparat kanske i ett enda enskilt fall har gått över en gräns av tillfälliga politiska skäl, riskerar sådan överträdelse demokratiskt sett allt för mycket. De flesta vet att samhället styrs av en mycket slug ekonomisk kraft bortom statlig demokrati. Bankkonton som handlar om personlig daglig överlevad kan stängas ned godtyckligt. Staten som ska vara ett folkets löfte om trygghet om rättvisa och sanning bortom privat enskild kapitalistisk tankegång och makt. När norden och inte minst det svenska folket lämnas bortglömt har den enskilde rätt att försvara sig enligt alla ingångna överenskommelser om mänskliga rättigheter.

Inget annat än Shomrim!

tror inte ens de behöver knacka eller ringa på dörren. (enligt “lagen” de går efter) men har inte undersökt detta alls. eller ja, jag är väl ganska troende på att det finns ett samvete, men inte särskilt omedveten om att det kan vara korrumperat också

iaf har jag erfarenheten av att få polis instövlande utan lov flera gånger på de ställen jag bott, varit skriven på och haft som sovplats. senaste (mig veterligen) gången så klev de rätt in med nyckeln som de lär hämtat hos hyresvärden. tror det var fyra st varav två kvinnor. och minst två av poliserna hamnade till slut i min säng med mig, så ivriga var de. de brottades med min kropp lite, gjorde inget motstånd alls (förutom att min mun var öppen och min tunga lös) och frågade dem under akten om de inte är rädd för att jag kan bita dem. när jag (handbojad) senare frågade dem varför de inte knackade på dörren, så svarar en kvinnlig polis att de inte hade lust och förstöra fönstret…

lite kul var det faktiskt under rättegången senare, det första domaren gjorde när vi var samlade i tinget, som jag kommer ihåg det, var att be om ursäkt till mig för polisens agerande. jag svarade bara “det är lugnt” . sen när det började dra sig till “dags för domförklarandet” eller vad det heter, så yrkade en av nämndemännen, som jag hörde det - på två års inlåsning på psyk eller om det var vanligt fängelse, men iaf då fick jag sagt till domaren att jag tror psyk är Djävulens område. det åtalet som det berördes då friades jag från också. (våld mot tjänstekvinna som hade “känt en kraft i ryggen” och ramlat så hon fick sår). jag hade visst skrikit på “min” bakgård också, emot en misstänkt djur-tjyv.

jag tror jag fattade redan som 4-åring att Polisen går på Djävulens uppdrag (ibland). när jag med morsan gick igenom Nordstan och vi mötte några med polisuniform så brast jag ut “de kommer att ta min mamma” och inte omöjligen lipade.

men rätt ska vara rätt. den som äger ett hus är ju den som bestämmer vem som ska få vara där och eftersom jag bara hyrt de ställen där jag sovit de senaste ~20 åren, så försöker jag inte se det som inbrott - om hyresvärden gett dem sin tillåtelse.

kanske t-om värre var det när jag en morgon vaknade i sängen och tittade emot ytterdörren och såg några ögon och ett gäng tänder. en somalie hade lyckats kränga sig förbi låset på dörren och med all sannolikhet inte hade tillåtelse från hyresvärden att göra så. han började nästan direkt skryta med att han var en våldtäktsman så jag gick en promenad med honom och senare på kvällen efter att han förtäljt om sina planer att fortsätta med sådant beteende så blev jag rasande och jagade honom nästan genom staden samtidigt som jag skrek efter honom. som jag kommer ihåg det så hade jag dagen innan det bett till Jesus om “att få sätta dit en ful fisk”, och jag tror det kan vart en läxa i att man ska passa sig för vad man ber om. i Jesus Namn

Polisen skall vara en trygghetsfaktor - men har blivit raka motsatsen. Hur kunde denna utveckling ske så katastrofal. Förr var det den civila SÄPO som man oroade sig för - men aldrig den uniformerade polisen inom politiska sfärer. Vilka eller vem kan man lita på vid fara? Jo, kamratskap inom rörelsen är en mycket viktig faktor och Pär är ett verkligt föredöme, alltid till hands för att skapa lugn.

1 gillning

Det finns bara en grupp som vill se de vita hamna i strid, lida, offras, minska i antal och styrka. Vilken denna folkgrupp är behöver man nog inte ens nämna ty de flesta känner till fakta. Märkligt är att man som vit alltid tycks dra ett streck och gå vidare. Det som den här tankemässige evige kanske syns leva på och drömma om är för andra en stor gåta. Mycket och stort syns aldrig någonsin bli nog. Denna folkgrupp syns som alltid vara jagad som av en ond ande långt bort från den Gud de sägs drömma om. Har alltid haft en enkel barnatro, har logiskt försökt komma bort från trons tankar, men alltid återvänt till en sann känsla. Nationalsocialismen har alltid talat om rätten till en personlig positiv Kristendom. Ingen blir för stor att förstå det större…

2 gillningar

Hitler sade det själv 1927: Nationalsocialismen är en kristen rörelse.

Det går en röd och mycket rak tråd mellan Jesus, Adolf Hitler och Bobby Fischer. Jesus är den av judar mest hatade; Adolf och Bobby är inte långt efter.

1 gillning

Satans svin, hoppas både åklagare och inblandade snutar får kännbara straff!

Har man själv drabbats av ett liknande illegalt dåd så känner man ännu mer avsky så fort man ser en korrumperad regimlakej, fy faan säger jag bara!
:face_vomiting:

”The heaviest blow that ever struck humanity was the coming of Christianity. Bolshevism is Christianity’s illegitimate child. Both are inventions of the jew” - Adolf H

The reason why the ancient world was so pure, light and serene was that it knew nothing of the two great scourges: the pox and Christianity. Christianity is a prototype of Bolshevism. The mobilisation by the Jew of the masses of slaves with the object of undermining society. Thus one understands the healthy elements of the Roman world were proof against this doctrine.” - Adolf H

”The Christian religion and National Socialist doctrines are incompatible” - Martin Bormann

Vad Adolf sa 1927 är lite annorlunda på vad han sedan säger under kriget.

Kristna kyrkan var öppet emot NS. Målet för NS var att ersätta den abhrahamitiska/judiska religionen med en ny religion en version av Nyhedendom. En religion av tron på sin ras och sitt blod. Självklart kunde ju inte Adolf öppet förkasta kristendomen hur som helst då de flesta på den tiden var födda och hjärntvättade att tro på kristendomen sedan barn, det skulle därmed bara splittra och sprida osämjan bland folket när målet var att ena folket, han skulle inte heller få några röster. Politik är ett spel och när Adolf valde att spela det behövde även han säga vad folket ville höra för att tjäna röster för att kunna få makten och rycka upp landet igen. Sedan reformerade han om det systemet och tog bort valen.

Heinrich Himmler var väldigt öppen med sitt förakt gentemot kristendomen. Han var också en av de största förespråkarna av Nyhedendom och Germanisering utav religion. Han sa även att kristendomen är en såbädd för homosexualitet.

(Min son Tord Oredsson har förstått det. Därför blev han avkragad.)

1 gillning

Vilka är källorna för de citaten av Hitler?

1 gillning

Ett säkerhetsgaller bakom dörren torde stoppa liknande inbrott från sinnesslöa poliser som dessa.

1 gillning

@kosmopolis eroende på hur hård beordrade de är, kan jag föreställa mig.

som jag skrev tidigare så förtäljde en poliskvinna till mig typ att de inte ser några hinder att ta sig in genom fönster - om inte dörren går att öppna. iofs hon kke syftade på att de skulle slängt in tårgas, jag vet inte. tydligen är jag en så hemsk person att de hellre bannlyser mig än “hells angels” bara någon dag innnan det senate valet i USA. som om nån med sitt sinnet i behåll verkligen skulle trott det gör mig mindre benägen att prata om det jag vet eller tror.

dock misstänker jag att det inte omöjligen är så att poliserna ifråga är väldigt “sinnesstarka”. men det finns ju olika nivåer i helvetet, och olika måttstockar hur vi dömer, och hur eller vad vi definierar som hot mot vår frihet inom landet.

Hitler’s Table Talk. Nedteckningar utav hans sekreterare Martin Bormann under flertal privata möten i Hitlers personliga högkvarter emellan 1941-1944.

Men det går ju såklart att använda google så hade man fått fram det inom 1 minut. Ligger ju lite i det egna ansvaret om man vill få reda på något.

1 gillning

t-ex det citatatet

är enligt min snabba googlesök och förståelse tidigast omnämnd 1953. dvs närmare tio år EFTER Adolfs påstodda självmord.

Religious views of Adolf Hitler - Wikipedia

förtälj gärna om det är så att du vet bättre.

btw så får jag nog passa på att förtälja att jag funnit annat mycket skumt inom detta ämne vi är ämne på, och delta på vk punkt com under taggen #wwiitruth, krävs registratation för sök inom tagg som jag förstår det. kan ta exemplet med Tesla. enligt utsläppta dokuement på FBI’s hemsida (archive) så ska den personen haft typ annons eller dylikt på NY-POST eller liknanden, sägandes typ till den amerikanska regeringen: “om ni köper min uppfinning, så är ni garanterad ett 100% säkert skydd gentemot attackerande fiende-plan”, well sen gick Tesla vidare officielt (dog), och bara något år efter - då fick vi PEARL HARBOR ATTACK - som föranledde kärnvapensbombningarna.

lögner leder till hel-vete, brukar jag försöka påminna om

#helltech är en annan tagg som ni kan vara intresserade om

sen är det förvisso så att Jesus i den goda boken är förtläljd sägandes att Frälsningen är från judarna, men det förra citatet är jag ändå skeptisk emot. och det trots det faktum att jag misstänker A.H inte omöjligen haft större kärlek emot sitt folk och det vi kallar Europa i snitt hade mer än vad vi andra har, sen att han lär blivit en slags “get som slängts ut i öknen av folket” är ju faktiskt bibliskt odckså. läs den, i Jesus Namn. Gud välsigne Oss

1 gillning

Om inte polisen spelar efter lagen varför ska någon annan göra det? Ett rep, några knopar och lite gravitation.

så kan man absolut resonera, i freden . mig veterligen

men en får tänka på att vi knappast lär stå ovanför lagen - och den som i sin vanföreställning (fortsätts) tro så, finner sig nog till slut i hel-vetes - eld - eller nära därpå.

enligt min erfarenhet, 40+ år iaf (och sällan eller aldrig misstänkt för brott som inblandad i frrämmande makt) så vill jag mena att polisen gjort sitt yttersta för att få tag på skurkarna. du skulle bara veta vad mycket jag snackat om och som sedan gjorts stora (polis)affärer genom. det vi pratar om är av enorm betydelse, läs bibeln. i Jesus Namn.

edit, iofs tror jag att jag kan ha bett till vår Gud och Fader i Jesus namn, 2013 lr 2014 om fler muslimer till detta avlånga land. men omvändelse är rätt, tror jag