Polen vill utvidga sina gränser

Läs hela artikeln på Nordfront: Polen vill utvidga sina gränser

Vill att Tjeckien ger bort 368.44 hektar • Missnöjda efter sovjetisk gränsdragning på 50-talet • Kräver samtidigt Tyskland på enormt “skadestånd”

Polen har en fullkomligt vidrig krigshetsande regering. Landet verkar ha bestämt sig för att återigen dra in Europa i ett världskrig. Påhejade av USA och Zelensky.

Räcker det inte med halva Tyskland? städerna i Schlesien, Westpreussen för Polen? Nå, ja Ryssland har alltid varit den förlorande i början - men sen - - - - Karl XII, Napoleon, Adolf Hitler, lär de sig aldrig? Att söka vänskapliga förbindelser med landet måste bli politisk förnuft. Vi vet var vi har dem - men USA och NATO smyger in i vårt Europa med lismande löften som ofta sviks och med deras rasblandningstendens kommer vi aldrig ifrån skadan som DEN orsakar vilket vi redan ser förödelsen av i vårt Sverige och en del länder i Europa.

VARFÖR JUST NU vill Polen komma med oförskämda förslag mot Förbundsrepubliken? Är det inte uppenbar? Läser i You Tube på tyska att dessa två folk gör ett trevande vänskapsförhållande där Tyskar välkomnas att köpa hus eller bosätta sig, då deras pension räcker till bättre levnadsförhållanden i Polen , d. v. s. gamla tyska områden i många fall. De är välkomna - nå, vem eller vilka ser med onda ögon på en normalisering av förhållandet mellan dessa båda folk? Det behövs väl ingen gissning. Krigshetsaren Churchill är ju ur leken som startade II världskriget, VEM ELLER VILKA är det nu? I grunden samma ättlingar med sin krigsförklaring mot Tyskland från 1933 som hetsar våra folk mot varandra igen med att gräva upp “gamla oförrätter.” Det är de väldig duktiga på som vi vet. Europas regeringar är redan både duperade och köpta av dem och Polen är den lättaste att övertyga helt.

Frågan är vad det är för folk som kräver mer land och pengar. Är det polacker eller är det (((polacker)))?

1 gillning

Precis som när man stal land under 30-talet från Tjeckoslovakien där kulor faktiskt avfyrades under Polens intåg.

Mycket intressant att Polen under 1930-talet uppförde sig bisarrt och nu verkar göra samma sak igen.

Bergfolket från Karpaterna gjorde krig och plundrade i Öst- och Centraleuropa fram till Moskva, men de klagar som judar att de blev alltid förföljt, “alltid från tyskar” och “alltid från ryssar”, och de drömmer om Stor-Polen. De bidrog till avgermaniseringen av Östeuropa. Polen är EUs största nettotagare, men vill ännu mer pengar pengar pengar…och kanske tvåfrontskrig mot Tyskland.
https://hotpot.se/politik/svenskar-betalar-mest-i-europa-till-eu/

Har en delad uppfattning här, har alla gillat Polen och även deras hårda kamp för överlevnad samt att vi delar mycket historia. Detta verkar dock helt bisarrt och det känns mer som en handfull stollar som får utrymme, har inte alls uppfattat dessa frågor som något som känns ens i närheten viktigt eller realistiskt hos den vanlige tjommen på gatan.