Polen: "Ett besegrat Ukraina kan leda till tredje världskriget"

Läs hela artikeln på Nordfront: Polen: ”Ett besegrat Ukraina kan leda till tredje världskriget”

Finns därför inga ursäkter att hålla tillbaka med tunga vapen till Kiev • Tänker själv leverera tysktillverkade stridsvagnar.

Juden lurar arslet av det polska och ukrainska folket, som mopsar mot Ryssland.
Det är som en repris av upptakten till andra världskriget, då polackerna på uppmaning av juden mopsade mot Tyskland.
Men det är väl hela västvärlden som mopsar nu, hjärntvättade av juden i ca 70 år.

Hörru, du som verkar ha lite jude-tourettes (förlåt mitt ordval.) Kom ihåg att ryssarna sabbade ett ukrainskt monument av Holodomor. Tror ni inte att Ryssland menar det minsta allvaret när man vill avnazifiera Ukraina ?

Vem är Era ledare ?

Världen ägs mer eller mindre av dessa 3 stora fondbolag ; Blackrock, Vanguard och State Street. Dessa bolag är värda 21 biljoner dollar. Världens totala intänker är 96 biljoner dollar. Det säger en hel del när bara 3 bolag har så pass mycket makt.
Det finns några stora till givetvis tex Fidelity , Geo Fund, Wellington, Schwarz etc när man lägger i ihop alla dessa bolag så är vi uppe i ca 33 biljoner dollar dvs 1/3 av världens produktion ( BNP).
Så vem är våra ägare? Vems slavar är vi?

Dessa bolag jobbar med sk passiva index fonder där de äger aktier i ett par % av världens största bolag. De håller i dessa A aktier stadigt och styr även andra bolag.
Vem ligger bakom dessa bolag?

Enligt en undersökning i cambridge så har dessa tre ovan nämnda bolag aktiemajoritet i 88 % av S&P noterade bolag.
Underligt att USA tillåter en sådan här sammanhållning. ( kartellbildning)

Många stor även att företag är konkurrenter medan de jobbar i ihop.
Boeing och Airbus har samma ägare många tror att de är konkurrenter.

Dessa tre bolag förvaltar tillgångar ensamna

1.Blackrock förvaltar ensam 9,5 biljon dollar
2.Vanguard förvaltar ensam 7,1 biljon dollar
3StateStreet förvalt ensam 4 biljoner dollar

Våra val är baserade på just vad dessa företag ger oss. Ger de oss tex val mellan blå, grå och röd soffa då är det det vi har att välja på. Det är en illusion att vi i speciellt i väst tror att vi har massor av val , frihet osv

Det är den demokrati som de här ger oss som är våra val.
Människor borde i massor bojkotta massa onödiga produkter och speciellt bolag som är medlemmar i WEF.

Kolla upp dessa stora bolag !!

De här här djävulska bolag ligger bakom alla krig, hat, vilka vi ska se som vänner / ovänner, livskvalité, global politik, EU osv osv
Tro inte på allt som står i tidningar, media, politiker lögner!

Åter igen så hittar man sionister bakom dessa bolag men varför de vill mänskligheten sådan ondska är svårt att förstå. De har pengar i överflöd , makt så det blir över men det räcker inte?
Onskan ser man väldigt tydligt i deras nya agenda 2030 och hur de nu öppet blottar sig själva.

Varför sionister i världen vill icke-judar en sådan synbar ondska som manifesterats så tydligt efter sjösättandet av Corona-pandemin i slutet av 2019. Det har fått rätt så många att vakna upp ur en naiv tro på att de styrande vill det arbetande vita folket väl fast det sedan den liberala demonkratins införande aldrig har varit så.

Så här snart ett år efter det onödigt skapandet av kriget i Ukraina och planerad energibrist och hög inflation så tänker inte alla på att vaccinbluffen har gått in i en lugnare, eller mer lågmäld fas sett ur det rent mediala marknadsförandet. Ja, när det gäller den medvetna pågående förgiftningen av människor med ett så kallat Covid-19 vaccin. Det är något som fler borde ta sig en funderare kring.

Rent ideologiskt varför de inte sällan helt öppet anti-vita styrande sionisterna så uppenbart tycks vilja främst alla icke-judar illa kan man nog snart lista ut om man känner till hur den talmudiska judendomen som religion resonerar när det gäller hur världen ska styras av en liten “rättroende” elit.

Har man dessutom läst skriften Sions vises protokoll: Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se) så förstår man i stora drag även hur det judiska frimureriet fungerar. De som har tillskansat sig den ytliga makt som världens guld och pengar kan ge har ingen sympati för en enda människa som inte faller ned på knä inför de så kallade utvaldas judiska makt. Den som vill förstå sammanhang är tvungen att ta sig tid att läsa äldre skrifter så som den nämnda för att förstå vad Zionism handlar om.

Folkgemenskap!

Krigets vinnare är Ryssland och USA, förlorare är EU. Varför skulle Ryssland anfalla andra europeiska länder? För att demontera Opelfabriken i Polen och Volkswagen i det islamiserade och afrikaniserade Tyskland?

Jo, det är sant, jag ser judens giriga näsa vart jag än ser :slight_smile: Men det är för att han har sin giriga näsa i exakt allting. Det blir komplext iom att de hela tiden växlar värdland och flyttar sin pengamakt till olika parter. T.ex så hade de ingen påverkan på Ryssland förrän på vid förra sekelskiftet de då började agera för att erövra landet ca 1920. Därefter var de i total makt till ca 1953 när de mördade Stalin, som påbörjat utrensning av dom. Sedan sög de Sovjet helt tomt och lämnade området, så som en parasit alltid gör. Putin är en luring som är svår att få grepp om. Men, om det är så att juden börjat jämföra honom med en ny Hitler, så gör han väl något bra. Det stämmer ju till viss del att det inte var ryssar som låg bakom Holodomor. Det var ju judar som låg bakom själva utförandet.

Stirra Er inte blinda enbart på Sionisterna, POLEN har alltid varit pigg på osämja och krig. Ett liten puff i den riktningen och deras regering blir alert, hetsar upp sitt folk och pogrom sätts i gång.

Ja Vera, exakt så är det!
Polen är nog Europas mest krigshetsande land idag (näst efter judestyrda Ukraina förstås). Påståendet att Ryssland skulle “anfalla diverse EU-länder om ukrainska soldater inte försvarade hela kontinenten” är ingenting annat än fullkomligt befängd!

1 gillning

Stämmer inte alls Vera, historiskt har Polen framförallt försvarat sig själva. Kan inte ens nämna ett enda tillfälle vid vilket tillfälle de skulle vara anfallaren. Möjligen Pommeraner runt 1000-talet, men då var det ofta styrkeuppvisningar mellan oss, Danmark och Pommern. Möjligen.

Uttalandet är helt befogat i dagarna och ingen som helst hets. Mongolerna måste återigen stoppas tidigt. Vilken fördel skulle det ge oss med en Mongolkaraktär in på bakgården. Tack vare den Tyska Orden, Litauen och Polen jagades de iväg under andra delen av 1400-talet.

Arvet från det mongoliska khanatet och styre och deras statsapparat. Storprinsarna av Moskva var de mest ivriga kyssande vasallerna av Khan, och de underkuvade alla andra furstedömen (det sista som krossades var Novgorod 1476). Moskva är i huvudsak mongolernas skapelse. Grundlig militarisering och militarism. Ryssar avgudar absolut krig, militärt och fysiskt våld. Ryssland är inte ett land med en egen armé, det är en armé med ett eget land.

Anfallaren? Är det inte anfall mot en nation med heder när DERAS folk förföljs och lemlästas när nationen England lovar dem stöd i konflikten och Riket inte kunde bara se på? De är baksluga, skyller allt på andra. Har helt strukit Brombergmassakern 1939 - existerade inte. MEN mitt ögonvittne efter alla gravar kvarstår.

Håller med USA vill sänka väst men media ljuger för hela världen!