Polen antar ny gränslag och bygger mur mot Vitryssland

Läs hela artikeln på Nordfront: Polen antar ny gränslag och bygger mur mot Vitryssland

Illegala migranter ska avvisas vid gränsen • Muren, välförsedd med high tech, kostar 353 miljoner Euro att bygga.

Det låter som en vettig åtgärd! :grinning:

1 gillning

Sionismens agenda att använda biologisk krigföring mot vita länder genom folkutbyte med import av mörka män måste självklart stoppas. De sluga bankirerna tror att de kan hålla på hur länge som helst att spotta på den vita befolkningen genom att påtvinga enskilda nationer okända rasfrämlingar för att destabilisera fria länder. Strategin handlar om de slugas vilja att inhemsk befolkning ska börja ett raskrig. Men det är inget som vita tjänar något på. Det enda som kan få slut på dessa strukturerade folkförflyttningar är att inse att nationalsocialismen är enda politiken som kan råda bot på roten till det onda. Bankväldet måste upphöra och det arbetande vita folket måste förenas i en strävan att ta över ekonomin som hamnat i ett litet helt antivitt folkfientligt klientels sluga händer. Bygga murar förslår idag ingenting, det som gäller är att kasta ut alla folkförrädare som styr i bakgrunden. Det finns alternativ mot politiskt vanstyre och falsk mångkultur, här i norden och landet finns Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Märkligt att det är så tyst från den judiska eliten, Soros, Merkel & Co. som styr och ställer i EU. När Ungern gjorde samma sak; byggde stängsel för att försvara sitt land från den invällande "flykting"pöbeln 2015 så liknade Merkel transittågen med “flyktingar” till Österrike och Tyskland vid “dödstågen till Auschwitz” och “bestraffade” Ungern genom en personlig invitation som renderade det tyska folket 1,5 miljoner extra asylparasiter.

Skillnaden är tydligen att när parasiterna kommer via Ungern, så är de välkomna, men kommer de via Belarus så är de ovälkomna och ska stoppas med alla till buds stående medel.

Vart tog den universella jueoliberala lagen om “Allas lika värde” vägen?

Allas lika värde= företräde för apmutanter framför den egna befolkningen

1 gillning

När man som nordbo varit med ett tag och kanske talat med många slags olika människor från världens alla hörn. Då inser man att människor är rätt så lika i grunden. Alla har sina drömmar och tankar, kanske ambitioner om att bli lite bättre än bara genomsnittet. Kanske bli bäst på det som kan vara ett stort intresse eller en talang. Men alla kan inte bo samtidigt här i norden. Många invandrare jobbar hårt på att lära sig språk för att bli en del av det svenska samhället. Många är även förvånade över att svensken inte sagt ifrån och kastat ut alla nyanlända mörka rasfrämlingar. Sionismen har genom ett storhetsvansinne och till synes tro på förgänglig pengamakt till viss del skadat mångas medmänsklighet, något man aldrig någonsin har rätt att göra.

Det handlar här om tankar och en en stark skiljelinje mellan de nordiska rötter vita har och hur dess mentalitet är gentemot vad många nyanlända främlingar har i sitt tankebagage. Som vit kan man genom övermakt tillfälligt tvingas stå ut med krigets ondska som ett folkutbyte helt handlar om. Det handlar om att man håller god min i vetskap om att det kommer ske förändring snart, men i ordnade former. Man lär sig väldigt mycket om världen av att ha en respektfull attityd till människor. Frustration är inte att undra på när man ser ens vita land dag för dag bli alltmer som någon sorts mörk del av en afrikansk eller ökenlands-provins. Men den nationella kampen tjänar inte mycket på att det talas nedsättande om andra raser som kanske någon i norden gjort ibland.

Det vita folkets hem är norden och nordeuropéer ska aldrig låta sig betrampas. Nedsättande ord om invandrare som släppts in av landets folkförrädare är bara att spela sionismen i händerna. Det är inte ostrukturerade stridigheter som för det vita folkets överlevnad framåt. De nationella har kämpat länge och lärt sig sådant som tidigare generation kanske inte ens kunde drömma om. Det har och pågår ett byggande av något som är större än bara ord skulle man kunna säga. Det är en ny tid och det nordiska folket går trots allt mot en ljusare framtid. De nationella vet vad som behöver göras. Nu är tiden inne att för dig som läser på sidan för första gången att tänka själv och lägga inlärda tankar åt sidan. Du vet att det är ditt folk som kommer först och har förstått att demokratin är korrumperad av lögn. Det finns bara en politisk väg framåt, Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!