Peter Wahlbeck: Stoppa häxjakten på oss ovaccinerade

Läs hela artikeln på Nordfront: Peter Wahlbeck: Stoppa häxjakten på oss ovaccinerade

Göteborgs-Posten publicerar vaccinkritisk insändare • Peter Wahlbeck går emot strömmen i kändisvärlden.

1 gillning

Covid-19 är lurig, säger Peter Wahlbeck. Faktum är att viruset SARS-CoV-2 aldrig har isolerats, så vad som orsakar Covid-19 är ännu höljt i dunkel. Lyssna på följande upplysande och häpnadsväckande samtal mellan doktor Tom Cowan och undersökande journalist Jon Rappoport: Dr. Tom Cowan w/ Jon Rappoport: SARS-CoV-2 Has Never Been Isolated, Is Only an Imaginary or Theoretical Virus, and, Therefore, No Test Can Detect It

1 gillning

“Förintelsen” - “Klimatbluffen” - “Covid-19”, är de största kassakorna någonsin i mänsklighetens historia och folk slavar gladeligen ihjäl sig för att de rotlösa parasiterna ska kunna vältra sig i lyx och sexuella perversioner.

(((Fiaskot))) i Afghanistan som kostade mänskligheten, ja, även oss svenskar, triljontals dollar och hundratusentals oskyldiga offer, inte minst fattiga bönder, kvinnor och barn, framstår som växelmynt i sammanhanget. (För dem som inte förstår så vill jag påpeka att jag har klumpat ihop summorna. De svenska förlusterna, utöver de ekonomiska, blev 5 svenskar som dog en helt meningslös död).

2 gillningar

Sionism och en av dess nya grenar vaccinbranschen är ofta ren ondska och till synes helt folkfientlig, människohatande och önskar tydligen inte bara utrota oss tillhörande det vita släktet här i norden. Denna ideologi tycks även med experimentsubstans och injektioner önska förgöra även det så kallade utvalda folket. Det finns de som säger psykopat, andra talar ett klarspråk och säger det som blinda borde fatta i denna influensa-hysteri – Det är Satan och själva Djävulen det handlar om. Ovaccinerade - det är frivilligt. Så låt er inte förledas, sök fakta som de sluga vill undanhålla er. Underkasta er inte övermakt och bli några labbråttor och besprutade. Ta inte en enda spruta om ni inte är övertygade tusenfalt på bevisade goda medicinska grunder. - Tänk själv!

2 gillningar

Det visste redan Jesus. Johannes 8:44: “I [judar] haven djävulen till eder fader, och vad eder fader har begär till, det viljen i göra. Han har varit en mandråpare från begynnelsen, och i sanningen står han icke, ty sanning finnes icke i honom. När han talar lögn, då talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja, lögnens fader.”

1 gillning

Peter Wahlbeck verkar ha en del bra åsikter. Minns att han också vart intervjuad av någon från en av dom större alternativmediasidorna i en video. Det är mer än av dom där övriga standup
komikerna. Som alla verkar vara mer eller mindre helt politiskt korrekta kräk,tänker på Schyffert,Betner etc…

3 gillningar

Det är få som granskat judens natur så ingående som författaren Adolf Hitler och citerar:

”Religionen förlöjligas, anständighet och moral framställas som förlegade så länge, tills en nations sista stöd i kampen för tillvaron här på jorden har fallit. Nu börjar den sista stora revolutionen. Medan juden tillkämpar sig den politiska makten, kastar han bort den sista resten av förklädnad. Av den demokratiske folkjuden blir en fullblodsjude och folktyrann. På några få år söker han utrota de nationella bärarna av intelligensen och gör folken mogna för ett ständigt slaveri, genom att beröva dem deras naturliga andliga ledare.” (Mein Kampf)

1 gillning

(((Dom kriminella härskarna))) och deras demokratiska marionetter i den parlamentariska demokratin ljuger och bedrar dig varje dag på det mest hemska sätt.

Dom är avskum som måste krossas annars kommer dom att krossa dig.

Vakna upp människor!

https://m.youtube.com/watch?v=Q0DR5Z1MpdU&feature=youtu.be