Pensionerade generaler: "USA kan hamna i inbördeskrig 2024"

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/pensionerade-generaler-usa-kan-hamna-i-inbordeskrig-2024

Fruktar att militärer lyder “trumpiansk förlorare” istället för Biden efter nästa presidentval • Vill därför se politiska utredningar i leden.

Sionismens hantlangare är för giriga och vill nog inte äventyra de upparbetade kanaler de har för att i bakgrunden slugt styra USA, men lite debatt kan väl de sluga utvalda kosta på sig så att folket tror att det finns opposition mot judisk makt. Efter en vecka eller två, minns ingen ju ändå något om vad som kanske sades igår.

Att USA snart kommer att gå under råder det ingen tvekan om. USA´s största problem är att det saknas en stark statlig kontroll som i Ryssland, Kina och Indien, för att ta några exempel som håller på att gå om USA ekonomiskt, teknologiskt och militärt.

I USA finns ingen fungerande stat, utan allt sköts av den allenarådande “marknaden”. En marknad som ägs av superrika oligarker vars enda mål är att plundra det amerikanska folket in på bara benknotorna.

Den amerikanska centralbanken ägs av en utvald maffia som fråntar staten all ekonomisk makt och därmed all annan makt. Varje år inträffar ett märkligt fenomen i USA: Statsapparaten stängs ner och alla statsanställdas löner hålls inne för att pengarna är slut pga alla USA´s krig runtom i världen, tills den judiskägda centralbanken FED trycker upp nya astronomiska summor luftpengar som de förslavade amerikanarna får som en evig skuld.

Presidenten (staten) har ingen makt, utan alla ministrar och andra högre maktpolitiker har köpt sina poster och deras enda agenda är att berika sig själva och öka sin makt ännu mer.

Så här kan det inte fortsätta i oändlighet och allt fler tecken tyder på att kollapsen är nära.

Talmudic-Zionist Jews in Trump’s cabinet, Communist Jews in Biden’s cabinet.

…but I’m supposed to buy into this Trump vs Biden thing eh?