Påven oroar sig över ökande antisemitism

Läs hela artikeln på Nordfront: Påven oroar sig över ökande antisemitism

Antisemitismen ökar i hela världen • Påven: “Oy vey”.

Det låter bra! Dom har gjort sig förtjänta av det.

Judar…, judar… judar som utger sig som judar, men inte är det. Vi är trötta på dem!

1 gillning

Det finns ingen ambition här att tala negativt om ledaren från en av de största religiösa rörelserna i världen. Fred och folklig förståelse är något som behövs när till synes en helt brutal sionism nog gått lite för långt. Ekonomisk makt är kanske något som vissa kanske tror kan förändra världen till ett jordiskt paradis. Som nationell är man ofta mer medveten och lyhörd inför det mer andliga utan att kanske direkt ha bundit sig andligt. Här i norden fanns det en gång en tro på naturens gåtor och okända väsen som blev till fornnordisk tro. Som troende på något, så som en Gud, Jesus eller vad man nu känner är rätt så har man hittat hem. Den som har en tro på att det finns något mer än ateism och utvecklingsteori och har hittat en religion som passar det inre djupa sinnet och ger tanken i vardagen styrka är bara att gratulera. Men det ger ändå ingen rätt att trampa på andras religioner eller världsåskådning så som nationalsocialism.

För dem som inte vet kan jag tala om att katoliker är “smygjudar” skapade i Rom efter att de blivit PNG och kattmat på gladiatorspelen på Colosseum.

Den romerska krönikören Tacitus har beskrivit judarna precis som de var i det antika Rom. Förbjudna att inneha offentliga ämbeten och en “utmaning” på alla möjliga sätt. Då skapade judarna kristendomen för att slippa rättmätiga repressalier från Rom. De “kristna” som blev foder åt lejonen på gladiatorspelen var i själva verket judar. Jesus var inte kristen, utan en jude som beskrev ickejudar som svin som man inte skulle kasta pärlor åt.

Katolska präster var ålagda att leva i celibat. Hur det gick med den saken vet vi alla. Det var bara ett sätt att få leva ut sin “normbrytande sexualitet” riktad mot ffa småpojkar och på den vägen är det fortfarande.

Ungern har en stor katolsk befolkning, men Viktor Orbán är kalvinist, så jag förstår att han inte har mycket till övers för gamla gubbar med huvudblöja i klänning som suktar efter trånga pojkstjärtar eller slicka ngrfötter offentligt.

Jag tycker att även svenska kyrkan är infiltrerad av judar. Helle Klein är judinna och präst i svenska kyrkan.

Det är nog många som vill ge tummen ner till kommentarer som inte direkt tar avstånd till en religions ledare som alltmer tycks ha blivit en reklampelare för en förljugen och rent av ofta rätt upprörande propaganda för slug sionism. Inlägget som sådant om katolicismens ledare, var inte tänkt att tolkas som ett stöd för skadlig politik torgförd under religiösa förtecken. Det var kanske mer att väcka frågan hos tänkande läsare om det här med vilken roll religion egentligen ska få spela. Det som kristna ledare idag ofta gör är nog inte vad en kristen religion ursprungligen nog åsyftade. Kristendom bygger på det judiska gamla testamentet i bibeln och som skrift fortsätter den sedan och utvecklar tankar om det andliga i det nya testamentet som judendom väl i regel bestämt brukar ta avstånd ifrån. Påståenden som att Jesus inte var kristen blir lite märkligt om man betänker att det var judisk makts ledning som en gång via slug intrig låg bakom Jesus korsfästning. Så nog klingar det rätt så falskt att denne katolske ledare åker världen runt och numera i princip marknadsför sionismens plan för att bland annat byta ut folk i vita länder mot mörkhyade främlingar.

Precis som den kristna Svenska kyrkan har förfallit och tydligt slugt infiltrerats och blivit till en talarstol där uppenbart tillgjorda hycklare politiskt står och predikar ett förfalskat kärleksbudskap som att det är helt normalt att exempelvis två män eller två kvinnor samkönat gifter sig enligt en regnbågsanda och får kyrkans så kallade välsignelse för det hela. Kyrkan här i landet står även för värdgrund om en i princip helt fri massinvandring, vilket leder till en utrotning av det vita folket. Det är ibland viktigt att läsare reflekterar över olika märkliga världs och samhällsfenomen som först kan synas vara rätt ointressanta. Men här i landet är faktisk före detta statskyrkan, den Svenska Kyrkan byggd och finansierad av våra förfäder och svenska vita arbetare. Det är väl ännu runt cirka fem miljoner svenskar som är medlemmar i nämnda kyrkosamfund här uppe i norden. Det är mycket skattepengar och ekonomisk makt som denna institution förfogar över skulle man kunna säga.

Många bryr sig inte om det traditionellt religiösa, det är därför svenska kyrkan exempelvis bland annat har kunnat förvandlats av sossar och fått bli till ett lögnens hus och en politisk plattform för landets skadliga massinvandring och mångkultur och kan verka för antinationell kyrkopolitik. Redan den 19 september är det kyrkoval, något inte alla nationella bryr sig så mycket om. Men hur det än är, när kyrkan nu är en plattform där politik sprids förklädd i religiösa termer kan det vara bra att rösta in det parti som står det nationella närmast. Just nu är det tråkigt nog väl endast det mindre partiet AFS som förhoppningsvis kan göra en skillnad inom kyrkan om de får plats i Kyrkomötet. Med tanke på hur hårt traditionella partier har gått ut för att motverka att nationell politik ska få inflytande i kyrkan är det kanske en självklarhet att rösta på dem där trots allt. Nationalsocialism har sedan början på 1920-talet i grunden alltid varit för en personlig religionsfrihet och till och med en positiv kristendom så länge den inte står i strid med dess egen världsåskådning. Det kan man se redan under punkt 24 i NSDAP:s partiprogram från den tiden, här följer en länk till Metapedia:
NSDAPs partiprogram - Metapedia

Motståndsrörelsen har på sin sida om vanliga frågor tagit upp det här med religionsfrågan och rörelsens syn på det hela och här följer ett citat: ”Vi är en politisk organisation som förfäktar ett nationalsocialistiskt och mer naturligt leverne. Vi är för religionsfrihet både när det kommer till våra medlemmar idag och i våra visioner om hur Norden ska styras efter vårt maktövertagande.” Här en länk för de som vill läsa mer om vanliga frågor om Nordiska motståndsrörelsen: Vanliga frågor om vår ideologi & politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

För de som eventuellt inte läst NMR:s partiprogram - Vår Väg, följer länk till pdf-utgåvan: Vår-väg2017-03.pdf (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Tackar för ordet!

1 gillning

För att få rösta i kyrkovalet måste man vara medlem och betala kyrkoskatt - är det verkligen värt det? Vad gäller katolska kyrkan och påven så har dessa på senare år blivit lydiga verktyg för judisk global makt. När påvepajasen tom stämplar befogad kritik mot Israels brutala ockupationspolitik i de palestinska områdena som ANTISEMITISM, då förstår man hur illa ställt det är med katolicismen och vilket folk de värnar helt förbehållslöst.