Partisaner strider i ryska gränsstäder

Läs hela artikeln på Nordfront: Partisaner strider i ryska gränsstäder

Konflikten har återigen spillt över till Belgorod • Rysk gerillagrupp har invaderat hemlandet.

Leve de nationalistiska vita Ryssarna som kämpar emot Putins anti-vita regim

Sluta med att uppmuntra krig mellan vita nationer och sluta med uppmuntran att splittra de vita folken. Din kommentar visar att de sionistiska globalistmedierna fått dig att tänka precis som de önskar.

3 gillningar

Dom nationella som slåss på den ukrainska sidan mot Ryssland just nu är dom nya IS. Väst använder dom som nyttiga idioter i ett spel. Hur kan man inte se det liksom. Dom nationella få som är kvar ens efter det här kriget är slut kommer man bara att slänga i fängelsehålan eller något. Ett stop på det här kriget och att få bort den judiska marionetregimen i Kiev som ligger bakom kriget borde vara prio ett liksom.

1 gillning

Ska bli intressant att se hur Putin med kabinett tacklar puckona fr fd väst. De sionistbolsjevikiska kommunistfascisterna har alltid styrts frå först city och sedan 125 år nu city/washington, där parasiterna dirigerat ut sitt havoc ifrån. Jmf hur de skrapade ihop en ‘internationell’ gangsterliga som fick storstryk av Franco. Jmf hur de underminerade mot Tyskland t ex i Bromberg el Sudetenland som tvingade AH att agera förebyggande. Jmf hur de mobiliserade sin snuskmedia mot Saddam, Gadaffi, Assad, Hugo Chavez, Maduro, Imran Kahn som nu ‘arresterats’ i Pakistan efter att han utsatts för mordförsök av whoo… Jmf hur de fortfarande försöker bryta isär Afrika och inte minst jmf hur de nu mobiliserar mot Kina och Nordkorea.

Packet kan endast bekämpas gemensamt, med alla
länder (minus ett + de flesta i ‘väst’) enade runt samma mgn (minsta gemensamma nämnare). AH försökte och det var därför han hade åtskilliga etniska divisioner och var för sig så språkförbistring inte skulle påverka kommandokedjan, inte pga ‘rasism’ som den talmudrasistiska fariseesnaskmedian i snart ett århundrade påstått

2 gillningar

Denis Nikitin’s riktiga namn är Denis Nikitin Kapustin!!

Kapustin är, vilket de flesta nu redan har gissat, ett judiskt efternamn i Östeuropa och Ryssland!

2 gillningar

Han var kompis med Tesak också. Han säger att han slåss mot Putin nu på grund av hans död. Det kan ju vara så att han är sur på Putin också Denis…för att han använder judarna till sina egna fördelar verkar det som. Och använder hans död mest som ett svepskäl mest nu?..

Allt som kommer från fd väst, och det har varit fd väst sedan 1945, är sionistfascistiskt till sin sk natur. Så då inte konstigt att det är en sinnesrubbad sionist och korrupt ‘kampsportare’… som styr ‘de vita’ ‘nationalisterna’…som en skribent (shill el inte shill, vet ej) kallade dom på forumet idag. De är säkert lika ‘vita’ som white helmets/aka is, el azov som också ‘leds’ av en sionistfascist, el för den delen is som såklart också har en sionistparasit som ‘ledare’. Bra info Caesar-Aurelius Ulpius

Kan faktiskt inte förstå hur man som person utan koppling till länderna och konflikten kan ta ställning. Det är ett bedrövligt och helt onödigt krig som rasar. Och båda sidor drivs som vanligt av pengar och en önskan att dominera andra.

“Ledare” som sitter i bunkrar med livvaktsskydd och avfyrar robotar mot civilbefolkning förtjänar att arkebuseras. Bara den graden av feghet de uppvisar borde vara belagt med dödsstraff. Sen ska vi inte tala om de människor de har ihjäl och skadar.

Sabla grisar!

2 gillningar

En sak som är rätt intressant i alla fall, hur lyckades dessa partisaner köra in med pansarvagnar utan att bli upptäckta av Ryssland?

Borde de inte ha bättre koll än så?

För det vore ändå en smart strategi att genomföra en false-flagg attack i mindre skala för att öka stödet bland folket för kriget, men även för att kunna yrka på för att mobilisera än fler.

Nä, tyvärr ett skitfolk som styr i både Ukraina och Ryssland (inte folket dvs) bara ett ytterligare onödigt brödrakrig enbart för judisk makt och dominans.

Förstår inte hur folk kan tro att Ukrainakriget kommer ändra något till det positiva (varken för slaver eller vita). Putin har stulit från det ryska folket enda sedan 90-talet och delat med mäktiga, judiska oligarker.

Judar på bägge sidor som strävar för vad de alltid har strävat efter, där -vi- alltid hamnar i kläm och offras för deras girighet och galenskap.

Det bästa vore att mäkla fred, men (((vissa))) vill inte detta till varje pris, utan vill dra in hela världen i deras konflikt. Bortsett från Tyskland under 40-talet som ville ha fred med omvärlden, men detsamma gäller även Syrien, Iran, Nordkorea, Libyen - innan (((inbördeskriget))), m.fl. Dessa länder är heller inte styrda av judisk makt, och däri ligger det väsentliga hur ett land agerar.

Edit: En annan sak man inte ska glömma, Putin var även han med i WeF innan kriget bröt ut, där man har försökt radera alla spår om det.

Idag (som alltid förr) står konflikten mll de som vill bevara nationalstaterna och ‘de’/internationalistmonopolisterna/‘guess’ whoo…som vill radera ut dom för att få obegränsat utrymme att skövla resten (75%) av vad som återstår av vår planet. För mig är det lätt att ta ställning. Läs ni som tvivlar på detta, om cloward-piven strategin som för några dagar sedan kom som artikel på Vaken.se. Man mååste ta ställning, finns inga alternativ. Låt Ryssland, Kina et al handha terrororganisationen hato och dess desperata sk medlemsländer. Men Folket, alla folk i alla länder, måste gemensamt ta sig an mördarorganisationerna who, wef, bilderberg, cfr, trilat etcetc. Dessa kräk håller på att förstöra våra barn och ungdomar (who,s senaste pervodrag att 4åringar på dagis ska ha sexualundervisning av pedofiler) samt ska de driva igenom monopol på att giftmassmörda befolkningar. Det är så de agerar, det är så de är.

Alla människor med förståndet i behåll, inser att detta är så hatiska psykiskt störda, dvs grupppsykopater, individer att några sådana inte är intresserade av ‘förhandlingar’. De fick chansen via minsk1,2 avtalen…istället fortsatte de mörda i ÖstUkraina samt hamstrade massförstörelsevapen och fortfarande gör…

1 gillning