Paludan mötte kaosblatteriet i Luleå

Läs hela artikeln på Nordfront: Paludan mötte kaosblatteriet i Luleå

“Din mamma har knullat 20 judar!” • Se Paludans svar till det mångkulturella ungdomsgänget.

Store tid, sicken komedi…

Hur suspekt Paludan än är så tycker jag det är oerhört roligt att se hur arga den runde dansken kan göra invällarna, särskilt när han påstår att profeten förlustade sig med både prostituerade och grisar.

Puludan är en hjälte. Vilken modig MAN. Men det är lönlöst att ens tala med de lågbegåvade invasiva slöddret han konfronteras med.

Om man analyserar filmen från 2022-08-24 med den kände ”Koran-brännaren” Rasmus Paludan och betraktar hans reklam-promenad inför kommande kampanjtal för sitt parti Stram Kurs i Luleå på ett djupare plan. Då är det faktiskt lite skrämmande att tänka på hur tanklösa det vita blåögda etniskt svenska folket är, och har varit sedan 1975, då mångkultur eller kriget mot det vita folket genom sionismens baksluga massimport av mörka rasfrämlingar här i landet inleddes på allvar.

Mentaliteten i tankesätt kulturellt, och i temperament mellan en vit nordbo och mörka individer med rötter långt utanför Nordeuropa syns vara något som rasligt sett helt enkelt tycks vara helt omöjlig att överbrygga. Denne propagandist är halv-dansk, vilket inte är något unikt i sig, då många nordbor har släkt över nordens gränser. Men att se Rasmus Paludan med sitt sätt att uppträda är något helt osvenskt, i den bemärkelsen att han faktiskt inte är undflyende och konflikträdd som många riktiga eller “vanliga” svenskar är, utan han lyckas ofta röra om i grytan - och visa vad vi nordbor och svenskar har för slags ”nya svenskar” mitt i bland oss.

Den som har sett hela videon får veta att Paludan utsattes för ett attentat direkt under live-sändning. Visserligen handlade det visst ”bara” om att en meningsmotståndare hade kastat kaffe på honom, men det hade naturligtvis kunnat vara något mycket värre. Måste nog ge denne frispråkige talare tipset att inte lita blint på sina livvakter, utan se till att inte släppa okända mörka individer allt för nära inpå sig på samma sätt igen. Distans till rasfrämlingar är nog något som rent allmänt är att rekommendera för de flesta vita som inte vill hamna i dåligt sällskap kan man tänka…

Han slapp i alla fall att få sin toung cuttad.

Säga och tycka vad man vill om hans tidigare suspekta olater.
Men, han gör varje fall något.
Modig och rolig.