På Malmö synagoga: "Förintelsen är en bluff"

Läs hela artikeln på Nordfront: På Malmö synagoga: "Förintelsen är en bluff"

Mitt under förintelsekonferensen och stora säkerhetspådraget • Aktivister från Nordiska motståndsrörelsen tecknar budskapet “Förintelsen är en bluff” på Malmö synagoga.

Så härligt att se! Kanske 6 miljoner lögner kommer av sig.

4 gillningar

Är det verkligen sant? Vilken underbar aktion! Alla offer p. g. a. judarnas förföljelser på SS anslutna organisationer , kvinnor och män tackar ER.

5 gillningar

Lysande, helt enkelt!

4 gillningar

Helt makalöst suveränt otroligt bra gjort av aktivisterna!

Man tackar och bockar för denna djärvhet att kunna utföra detta när JUDE-makten mobiliserat allt dom har av resurser till staden Malmö.

Så glädjande och inspirerande!

4 gillningar

Den största polisinsatsen någonsin i södra Sverige kunde alltså inte hindra att sanningen kom fram :slightly_smiling_face:. Hundratals miljoner av svenska skatteslavars pengar slängda i sjön, samtidigt som de invandrarkriminella klanerna ges fria händer att förvandla det gamla trygga Sverige till ett av de värsta helvetena på Jorden.

Det är väldigt tydligt nu vilka svenska politiker prioriterar mest; en utvald globalistisk elit och inte det folk som röstat fram dem. Kanske dags för dumsvensken att nypa sig i armen och vakna upp nu när klockan är fem över tolv.

1 gillning

Ta inte ut segern i förskott, dom har sex triljoner nya lögner på lager :sweat_smile:

1 gillning

Sionismen och dess korrumperade hantlangare kan trots politiskt förtryck inte stoppa sanningen. Nordiska motståndsrörelsen är den enda verkliga oppositionen mot nedbrytande antivit agenda.
Folkgemenskap!

1 gillning

Ingen pk-idiot frågar sig VARFÖR judarna är hatade i hela Europa och Ryssland.

Stefan Löfven och hans nyttiga idioter bör läsa Sion vises protokoll och kolla om judarna genomför sin plan på att förinta den nordiska rasen och ta världsherraväldet. Själva är judarna rasister och har den mest rasistiska staten, Israel.
Läs även Judarna och deras lögner av Martin Luther.
Det var rätt att placera socialdemokrater, kommuniste, judar och kriminella i läger eftersom de är en samhällsfara. Någon ihjälgasning förekom ALDRIG. Folk dog där för att England och USA bombade sönder infrastrukturen så att de inte fick mat i krigsslutet. England och USA erbjuds ra emot alla judar men Churchill och Roosevelt vägrade. Kommer vi till makten så kommer hela Expo och de som polisanmält oss för HMF att spärras in på läger som får GULAG att framstå som ett semesterparadis.

(Fetstild text borttagen av moderator. Använd inte fetstild text i hela ditt inlägg.)

3 gillningar

Vilken klockren käftsmäll på juden för alla att se! Trots alla sina köpta lakejluder, trots sin förkrossande makt via sitt oändliga penningsskapande bankparasitsystem, trots deras strypkoppel på all media som hjärntvättar 24/7, trots att deras satans Jehova-skit-gud stöttar sitt perverterade “folk”, så kommer sanningen fram likförbannat! Tack vare att sanningen är oslagbar och att vi Nationalsocialister står för den, så finns ingen kraft i detta universum, som kommer att rädda kroknäsorna ifrån mänsklighetens slutgiltiga hämnd. Denna aktion har en sån tyngd psykologiskt att man känner segern i närtid!

2 gillningar

Det är djävulen själv; se Johannesevangeliet 8:44.

2 gillningar

Precis, och förutom det så har vi Jesus fördömande utav juden som mänsklighetens fiende, (vilket är helt korrekt) och att de är söner av djävulen själv, (sant det också). Som grädde på moset så såg juden till att ta livet av honom! Varför fattar inte kristna vad som deras idol och Nya Testamentet säger om juden? Hur tydligt skall det behöva vara? Vad är problemet? Hur är hjärnan på en kristen sionist egentligen funtad? Den totala hjärntvätten med trippel förtvätt, 100 graders vittvätt, oändlig centrifugering?

1 gillning

Gaskammare fungerar inte med takluckor där cyklon B kastas ned som judar naivt dumt ljög i deras kusliga skräcksagor. Den amerikanska gaskammarekonstruktör Fred Leuchter hade inte funnit några kaskammare i Auschwitz.

2 gillningar

Jag tror det främst beror dels på att bibeln är otydlig vad gäller det judiska i förhållande till det israeliska och hebreiska, och dels på att judiska intressen har kommit att dominera kristenheten, och förvrängt och korrumperat samt utelämnat viktiga delar i det kristna budskapet.

Han hittade väl dem för avlusning av sängkläder och liknande där man använde Zyklon B som ju är ett insektsgift, men de var ju omöjliga att använda som massavrättningsinstallationer för judar och andra.

Går inte vara kristen och avfärda GT, jesus sa själv att GT är guds ord.

Kristendomen är ett judisk operativsystem för hjärnan, en kristen är slav för judarna.
Biblical/Talmudic Jewish Supremacism (Summarized) (renegadetribune.com)

Jesus är ju Jehovas son, din kommentar är inkompatibel med din kristna tro.

Det enda folk, eller land som gasat ihjäl människor är USA. Många kommer säkert ihåg att ett tag för en massa år sen kunde man bli dömd till döden i en gaskammare i USA. Det var juden Fred Leuchter som konstruerade gaskamrarna i USAs fängelser.

Bevisligen har alltså en jude gasat ihjäl ickejudar - det omvända har aldrig bevisats. Fred Leuchter verkade emellertid vara en jude som förhöll sig till verkligheten och inte till satanistiska hallucinationer förklädda till religion.

Han upptäckte snart problemen med att gasa ihjäl människor med cyanid i en gaskammare. Trots att de amerikanska gaskamrarna var konstruerade så att ingen gas kunde läcka ut och att gaskamrarna ventilerades i flera dagar efter ett verkställt dödsstraff innan personal kunde gå in och ta hand om liket, så fanns det så mycket dödlig gas kvar i kläderna och kroppen på den avrättade att det var livsfarligt gå in i gaskammaren.

Av denna anledning fasades gaskammaren ut och ersattes så småningom med giftinjektioner. Elektriska stolen som hade använts innan gaskammaren blev också utfasad eftersom den i många fall orsakade svåra lidanden för den dödsdömde, bla att säkringarna gick eller att de blev långsamt grillade pga dålig kontakt.

Fred Leucher vittnade så småningom utifrån sina erfarenheter att det var omöjligt att de utrymmen (lagerutrymmen) i de tyska arbetslägren som påstods ha varit gaskammare, hade kunnat användas för det ändamålet. Enligt vittnesuppgifter från överlevare föstes judarna in i rum som rymde 30-40-50 personer, gasen släpptes på och 10 minuter senare gick man in och bar ut liken.

En annan omständighet som talar för att dessa lagerutrymmen inte kunde ha använts som gaskammare är att de var murade med lättbränt poröst tegel och okaklade. Tegelstenarna i sig skulle ha absorberat så mycket cyanid att det inte skulle ha gått att beträda rummen på flera månader. Hade man verkligen använt cyanid i dessa okaklade utrymmen så hade det blivit en kraftig blå missfärgning av teglen. De sk gaskamrarna hade också otäta fönster och trädörrar som hade gjort det livsfarligt för de tyska lägervakterna att vistas i området runt “gaskamrarna”. “Gaskamrarna” dvs lagerutrymmena för lik som skulle kremeras, låg i direkt anslutning till krematorierummet. En fullständig katastrofal planlösning med tanke på att cyanidgas är mycket explosiv.

Alla som har en bläckpatronskrivare i hemmet har en blå patron benämnd “cyan” utöver den röda, gula och svarta. Troligen är den tillverkad mha cyanid. I konstnärskretsar är den klara blåa färgen tillverkad mha cyanid känd som “pariserblått” eller “berlinerblått”.

1 gillning

finns “judar” och det finns judar, som jag förstår den goda boken som. sen är det ju på det så att vi dödliga människor - födda genom en kvinnas livmoder - väldigt sällan - är och förblir rättfärdiga. undantaget Jesus såklart. däremot lär vi vara inbjudna till Guds Rike om vi blir återfödda i Guds Sons Avbild. vilket är svårt att prata vidare genom.

Jesus är Namnet över alla Namn. givna under himmelen.

Philippians 2:9

Isaiah 52:13
Behold, My Servant will prosper; He will be raised and lifted up and highly exalted.

Isaiah 53:12
Therefore I will allot Him a portion with the great, and He will divide the spoils with the strong, because He has poured out His life unto death, and He was numbered with the transgressors. Yet He bore the sin of many and made intercession for the transgressors.

Daniel 7:14
And He was given dominion, glory, and kingship, that the people of every nation and language should serve Him. His dominion is an everlasting dominion that will not pass away, and His kingdom is one that will never be destroyed.

Matthew 28:18
Then Jesus came to them and said, "All authority in heaven and on earth has been given to Me.

John 17:11
I will no longer be in the world, but they are in the world, and I am coming to You. Holy Father, protect them by Your name, the name You gave Me, so that they may be one as We are one.

Sionismen framstår gång på gång som ren ondska personifierad. En sekulär jude, helt rasligt sett och som enskild människa är väl trots allt som så många, lite hit och dit i tro och tanke efter dagsform. Men de judar som tydligt tror sig stå över andra människor genom att slaviskt följa äldre judiska skrifter borde nog kanske bekanta sig med orden i Bibelns Nya Testamente och kan kanske börja med Johannesevangeliet. Det skadar nog inte om de läser hela kapitel 5 då och då för att lära känna den Jesus som judisk makt en gång lät få korsfäst. I Johannes 5:23 står det bland annat: ”Den som icke ärar Sonen, han ärar icke heller Fadern, som har sänt honom. Tänk det blev lite icke-sionistiskt, kristet predikande, men nu får det vara bra med sådant för idag.

1 gillning