Överenskommelse vid FN:s klimatmöte i Glasgow

Läs hela artikeln på Nordfront: Överenskommelse vid FN:s klimatmöte i Glasgow

FN:s medlemsländer röstade igenom klimatavtal • Den slutgiltiga lösningen på klimatfrågan?

Dom sinnesrubbade jävlarna vill suga ut all CO2 ur atmosfären. Vilket är basen för allt liv på jorden. Dom håller på att mörda planeten. Dom håller på att bygga en sådan maskin på Island bland annat. En del säger att det handlar om terraforming. Frågan är då för vilka. Kanske David Icke har rätt trots allt. Men faktum kvartstår att om vi inte stoppar dessa galningar så kommer vi alla att dö. Spruta eller inte spruta kommer då inte längre att spela nån roll.

2 gillningar

Klimatbluffen handlar inte om att suga ut koldioxid ur atmosfären, utan rent sionistiskt som vanligt främst att suga ut det vita folket ekonomiskt genom nya kommunistiska skatter.

2 gillningar

Rubrik i svensk judemedia idag:

Klimatkonferensen i Glasgow blev stort fiasko

Man kan ju också vända på det:

Klimatfiaskot i Glasgow blev stor konferens

Det är precis så det är. Deltagarna vet att CO2-hotet är en bluff ämnad att avindustrialisera vita västländer och de minglar tacksamt runt med varandra i två veckor för att supa och äta sig feta på vita ränteslavars bekostnad.

USA´s senile president Joe Biden utmärkte sig särskilt under utsläppskonferensen genom att släppa ut en lång ljudlig metanhaltig brakfis som hade fått vilket ardennersto som helst att blekna av avund, medan han konverserade med storhertiginnan Camilla Parker-Bowles och Prins Charles.

Helt uppenbart har den senile världsledaren missuppfattat vad för sorts utsläppsrätter konferensen handlade om.

Undrar varför mötet hålls i Glasgow? Är det för att komma närmare Rotschild! Men dom fins väl överallt?