Österrike skjuter upp tvångsvaccineringen - tekniska problem

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/osterrike-skjuter-upp-tvangsvaccineringen-tekniska-problem

Massövervakningstekniken är inte färdigställd • Hundratusentals demonstrerar mot tvånget.

Österrikes sioniststyrda regering har alltså tekniska problem i sitt snickeri där de filar på det datoriserade kontrollsystemet. Samtidigt går tiotusentals demonstranter och visar sitt missnöje mot maktens planerade övergrepp att med polisiära tvångsmedel och det våld som krävs, få börja med att helt ondskefullt förgifta befolkningen.

Det här med tvångsmedel är på gång även i Sverige. Redan i Juni kommer en ny lag som ger makten rätt att bruka allt våld som behövs för att få misstänkta att tvingas till att låta poliser om de så önskar, med hänvisning till brottsmisstanke som kan ge sex månader i fängelse, vilket de flesta lagar har som straffvärde - gå in i mobiler och datorer för att granska dess innehåll och kommunikation.

När det gäller grov brottslighet är det kanske ett naturligt steg. Men när det som nu syns vara på väg att stegvis bli ren brutal godtyckligt styrd kommunism. Då räcker det nog inte med att bara lite försynt gå runt i en liten demonstration och säga ord som: Fy vad politiker är dumma, och usch, stygga elaka storebror regeringen…

Den som har någorlunda hjärna och fattningsförmåga måste väl inse att de vitas väg till frihet från sionismens slaveri är att vända sig bort från dagens korrumperade politiker och välja en ny politik för en ny tid. Här i norden och landet finns det endast ett alternativ till dagens uppenbara politiska vanstyre. Det är nu dags att stå upp för sitt eget vita folk och ett rent sunt förnuft. Stöd - Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Skjut upp lagen och glöm bort den helt! Det är bästa lösningen.

Kom ihåg: vill vaccinivrarna ha fred, rusta för…

Intressant. Syftar de på 5G? Är 5G en så viktig del i detta övergrepp på österrikarna och alla utlänningar som finns där att de måste vänta på att den tekniken har tillräcklig täckning eller är tillräckligt utvecklad?