Ondska är inget att ägna sig åt

Ondska är inget att ska ägna sig åt.

Ondska är inget man ska ägna sig åt, för det finns ingen anledning att tänka ens det minsta ont om någon medmänniska har man väl hört någon gång. Har aldrig varit mycket för att läsa längre texter. Men på något sätt så har kanske en högre kraft valt att använda en sådan tveksam typ som en själv som penna för att föra ut ett högre och kryptiskt andligt budskap som kanske inte bara vårt älskade nordiska vita folk behöver ta till sig lite av.

Man kan som enskild människa tycka, känna och tro lite vad som helst. För om man nu ser lite närmare på världen av idag så kan inte all denna tanklöshet med våld och rent utav mer än dåliga respekt för ett naturligt tänkande hålla i längden. Har väl som av en ingivelse klivit in i ett politiskt nationellt tänkande, men vet någonstans att allt man ser, tänker och känner nog bara är en rätt fjuttig, men ändå nog till viss del viktig återspegling och reflektion av kanske mer än de största tänkare och då filosofer med bra mycket högre mänsklig andlig begåvning och sånt där har.

Vilket många människor på denna jord nog har mer av än vad man själv som enkel tänkande människa med endast en liten barnatro på en enda skapare och sånt där väl har. Nu blev det återigen lite knepiga och väl säregna sliriga tankar. Så varför inte nu bara alltså skölja rent tankemaskinen med svängiga toner av kanske något mer rockigt än en massa ord liksom. Väljer därför nu helt spontant utan någon större tanke en svensk svängig låt med musikartisten Nisse Hellberg och hans rätt så rockiga låt med titeln - Nu smet katten in till grannen igen: Nu smet katten in till grannen igen - YouTube

Ha det gott!

1 gillning

Jag tänker ofta ont om människor, ibland fysiskt ont, men efter ett redigt pass med min fysträning blir jag som folk igen.
Kör 80 kondition 20 styrka, träning rensar kroppen och hjärnan från elakheter.

1 gillning

Det tar så så mycket av ens livsglädje och energi att bygga upp och gå och hysa hat gentemot exempelvis en granne eller kanske idioter som man spontant ibland känner borde ha ett nackskott eller en yxa i skallen. Så därför är det helt rätt att skaka av sig lite skit och jobbiga tankar genom att träna hårt med någon sport eller idrott som man gillar. Vet att förr i tiden så brukade väl gubbar gå ut och hugga ved när de exempelvis blev förbannade på en tjatig kärring eller så. Jäklar vad mycket ved man skulle kunna hugga efter att ha sett något nyhetsinslag med vad de äckliga uslingarna till antivita politiker dagligen sysslar med.

1 gillning

Kanske därför vissa politiker vill ha avgift på vedupplag, bättre att hugga ihjäl någon artfrände (skämt)

Försök att förstå varför de agerar som de gör. Se deras bevekelsegrunder och se upp med negativitet och cynism. FÖRSÖK tänka gott om folk! Älska människor!

Ha och visa god vilja mot andra.

1 gillning