Omvärldens reaktioner på angreppet

Läs hela artikeln på Nordfront: Omvärldens reaktioner på angreppet

Fördömer Putin • “Förödande” sanktioner förbereds enligt Biden.

Världen har sin gång, men på något sätt har vår tid nog växlat in på ett spår som syns lite mer hektiskt än det historiskt vanliga. Man vet att allt enligt sionismens antivita logik är upp och ner – och även ut och in och därmed oftast förklarar allt normalt och sanning som hatisk lögn. Har funderat en hel del på den senaste utvecklingen med Ryssland och Ukraina och vart allt egentligen är på väg. Men det går för enkelhetens skull att läsa mer om här: Den sluge i bakgrunden - Fri diskussion / Övrigt - Nordfront forum
Folkgemenskap!

1 gillning

“De enda aktörer som inte har fördömt den ryska offensiven i Ukraina är Vitryssland, vars territorium ska ha nyttjats som utgångpunkt av ryska styrkor, och Kina” och innan OS gjorde Ryssland många avtal med Kina, antagligen för att dirigera handeln med fokus på Ryssland-Kina, så att EUs sanktioner inte skall påverka landets ekonomi allt för mycket. Allt är planerat i förväg :slight_smile:

Putin gör en omvänd maijdan o återställer ordningen, avmilitariserar ett lakej’land’ och ser till inga fler framstötar fr peddonato sker. Inte en av de som kallas för ‘ledare’ är ledare, utan sioniststooges som gör som city of ‘london’ o smutsington, ‘paris’ o telaviv beordrar. Ingen av dom kan tas på allvar efter giftfokmordsförsöket. Förhoppningsvis har utrensningen påbörjats, pedotrodå har gett vika läste jag, nu väntar arresten. Minst 1000 truckers är på väg till smutsington o korruptionshögborgen scrapitolium

1 gillning

juzz, Sionismen skakar världen på all sätt de sluga tydligen bara kan förmå. Först gift-injektioner kallat för vaccin och nu försök att få igång världskrig för att väl försöka att utrota oss vita. Dessa de så kallade utvalda tycks då göra allt enligt sina så kallade heliga skrifter. Förresten, fyndiga ord om lastbilschaufförerna i USA och deras resa till Washington. Smutsington, är rätt passande då många sluga uslingar väl bebor denna världsmetropol i stort antal.

1 gillning

96% röstade emot Trump i detta peddonäste, är t om ett eget ‘land’ ‘lagstiftningsmässigt (sedan 1871, columbia act of 1871). ett smutsington förblir det tills det tvättats rent, dirtyhoyse måste också genomgå en rejäl Sanering såklart samt var det fel att kalla det scrapitolium när det är crapitolium det handlar om. Använder man narrativbegrepp som är förenligt med verkligheten blir det lättare för mig iallafall stanna kvar i den tyvärr smutsiga realitet som drabbats av sionist’väst’. Väst är inte väst längre och det är dags att göra något åt det. Vi har ett drygt jobb att göra på hemmaplan innan samtliga giftmördarlakejer är inringade, arresterade o ställda inför (krigs)rätt

1 gillning

Sanktioner biter inte på Ryssland längre eftersom sanktionsvapnet redan är uttömt.

Det är som om man skulle bli dömd för ett bankrån som man aldrig har begått. Då kan man ju lika väl utföra det där bankrånet eftersom man redan är dömd och straffad, eller?

Logiken i väst haltar betänkligt, men det handlar naturligtvis om att bedra och lura sina (((ränteslavande))) befolkningar som får säga sitt i riggade val var fjärde år.

JewSA har levt på övertid länge nu - endera dagen kommer kollapsen. Det här är inte lika kul som att bomba ihjäl försvarslösa bönder i Vietnam eller Afghanistan.