Ökände förintelsemytologen Emerich Roth är död

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/okande-forintelsemytologen-emerich-roth-ar-dod

Överlevde fem olika “dödsläger” • Överlevde dock inte livet • Emerich Roth blev 97 år gammal

Tror ej på förintelse av ett folk.

Där ser man. Han överlevde minsann den hiskeliga förintelsen. Men döden den överlevde han inte. Vad kan man dra för slutsats av det? Att liemannen är antisemit förmodligen. Oy vey!

1 gillning

Dom som brukar hinna med och göra allra mest är mytomaner! Enligt dom själva.

Skål dagen till ära!

Så passande; samtidigt som vi får utstå en allierad bombmatta av utvalda giftsprutor, så får vi tillfälle att stanna till och reflektera över hur synd det är om dem som skickar giftregnet över oss värdelösa smutsiga ickemänskliga gojer.

1 gillning

Det brukar väl sägas att ont krut varar länge - men inget är för evigt…

Morningstar, du förgyllde den här natten med ett gott skratt. Tack :wink:

Undrar hur många år till han ska håva in “kompensation”?

“Ungern återkräver bidrag av “Förintelse­överlevare” … Nu kräver Ungern tillbaka motsvarande 53 miljoner kronor plus ränta av den New York-baserade organisationen Claims Conference som säger sig företräda överlevande förintelseoffer. Claims Conference avslöjades nyligen med att ha slussat vidare över 400 miljoner kronor från tyska skattebetalare till falska Förintelseöverlevare i ett jättelikt bedrägeri…”

1 gillning

Inte han själv längre men säkert kommer hans släktingar att göra det.

1 gillning

I sex miljoner generationer…både bakåt och framåt?

“Förintelseföreläsarna” gör det inte gratis, de tjänar pengar. Vad som är egentligen häpnadsväckande när omöjliga uppenbara händelser beskrivs av dem, är att lärarna, rektorerna inte protesterar mot lögnerna och överdrifterna. Det är underbart att vakna ungdomar med kurage vågar säga sanningen trots alla försök till indoktrinering. En slutplädering i dokumentären är typisk för dagens förebrående mot oss är att VI föredrar ideologin framfor familjen. VA DÅ?? Det är den indoktrinerade delen av familjen som tar avstånd från oss p. g. a, vår övertygelse, VI till största delen vill inte denna situation. VI tar inte avstånd från dem - det finns annat att prata om, roliga händelser i barndomen, skolan, minnen osv. Visst saknar vi dem? Bröder, systrar, söner, döttrar, det är DE som vill tvinga oss att tar avstånd från VÅRA ståndpunkter medan VI skall helt acceptera deras , och då är den demokratiska tankefriheten räddat?

1 gillning

Ännu en ökänd bedragare och lögnare död! Bra ridning!