Nya möjligheter finns i var stund

Nya möjligheter finns i var stund.

Nya möjligheter finns i var stund om man bara kan lyfta sin egen inre tanke och tänka på kanske ett nytt och lite annat sätt och då våga tänka i kanske mer folkliga termer som kan handla om att lämna den onda antivita sionismen bakom sig och tänka på de sina och sitt eget vita folks bästa. Ja, så kan man tänka varje tidig morgon. Funderade just som så, och gick ut på nätet för att hitta någon låt på detta tema. Självklart så fanns det ingen rak och rejäl nationellt klingande låt på temat.

Men som nationell har man på grund av all nätcensur med tiden lärt sig att finna styrka även i låtar som ligger lite utanför kampandans inre kärna och lätt i känsla kan översättas till en frihetstro som man så klart alltid drömmer och kämpar för. I länken till följande låt som väl i sanning mest hyllar andlighet och Gud, vilket i sig väl inte är fel, om det inte stinker av helt antivit sionism.

Tänkte hur som helst länka till en andlig låt som heter - Nya möjligheter, av den svenske musikern Ehrling Lundberg: Nya Möjligheter - YouTube Men det borde så klart även finnas lite kraftfullare sånger som sade ungefär liksom som så att: Älska ditt eget vita folk och se dagens nya möjligheter. Men bästa vänner, håll alltid den inre frihetsfanan högt och kämpa på - för även den mörkaste antivita natt måste till sist ge vika för ljuset.

Folkgemenskap!