Nya coronarestriktioner inför jul

Läs hela artikeln på Nordfront: Nya coronarestriktioner inför jul

Allmänna restriktioner både för vaccinerade och ovaccinerade • Inga vaccinpass för gym eller restauranger.

Sionismens hantlangare kör vidare med utnötningsmetoden för att få hela befolkningen förgiftad med de slugas råttgift kallat covid-vaccin. Men det är bara att göra som alltid och skita i korrupta politikersluskar och deras propaganda och tänka själv. De styrande har ingen chans när det vita folket till slut säger ifrån, det är då ett som är säkert.

1 gillning

Detta gäller bara tillståndsgivna demonstrationer. Icke tillståndsgivna tillställningar eller demonstrationer med “spontana deltagare” kräver inget tillstånd från polis eller annan myndighet, enligt den svenska grundlagen.

Det här fick polisen smaka på våren 2020 när de försökte förbjuda raggarträffar med hundratals deltagare. Raggarna valde då att inte söka tillstånd eller ha någon demonstrationsansvarig, utan lät inbjudan gå via djungeltelegrafen. Polisen kunde inte upplösa sammankomsterna utan fick agera dialogpolis istället.

Det finns människor i branschen som vågar säga sanningen.

Mycket positivt…:ok_hand:

Det borde få människor att tänka:

Om högste chefen på ett företag som tillverkar och säljer skiten offentligt erkänner att det dom
kallar vaccin inte är vaccin utan gen-terapi då är det nog inte hälsosamt för mig att ta sprutan?

Så borde en tänkande människa tänka. Men problemet är ju att (((systemet))) säger att det är vaccin och man vill dessutom tvinga människor att spruta in skiten i människors kroppar…:imp::skull: