Ny undersökning: Muslimer och judar i Stockholm har ätit griskött utan att veta om det

Läs hela artikeln på Nordfront: Ny undersökning: Muslimer och judar i Stockholm har ätit griskött utan att veta om det

Mer än hälften av testerna visade på fusk och slarv • Förutom odeklarerat fläskkött har det tidigare hittats kamelkött i köttprodukter som sålts i Stockholm.

Om inte svenskt fläskkött duger kan de dra åt helvete, dvs hem till sina “brown shithole countries” för att låna ett uttryck från USAs tidigare president Donald Trump.

NEJ, de kan flytta hem oavsett om de äter svenskt fläskkött eller ej - här vill vi svenskar inte ha dem!

2 gillningar

Faktiskt lite humoristiskt att dessa med religiös matfobi fick lite hederligt griskött kan man tycka. Men det här att man som kund kan råka ut för att komma hem med odeklarerat kamelkött i produkter lät faktiskt inget vidare. När man går på restaurang brukar man ju heller faktiskt aldrig kunna vara riktigt säker på exempelvis vad biffen innehåller. Minns morfar som vägrade att äta på restauranger då han hade insett att maten kunde innehålla nästan vad som helst. Delikatessbutikerna som enligt artikeln fuskar så hejdlöst med matvaror lär nog för övrigt inte ägas av några vita nordbor.

2 gillningar

Jag tror framförallt det här är ett judiskt problem. Hur många religiöst troende muslimer springer och köper kött i delikatessbutikerna i Stockholm? Att det sedan framförs att muslimer potentiellt kan drabbas är väl bara för att individer ur den judiska gruppen skall få gehör för sina klagomål.

2 gillningar

Så är det naturligtvis. Muslimen är judens biologiska vapen i våra judeoliberala västerländska “demokratier”.

2 gillningar

Jag tycker att både koscher och halal slakt ska förbjudas i Sverige.

1 gillning