Ny teknik: Vaccinpass-chip i armen

Läs hela artikeln på Nordfront: Ny teknik: Vaccinpass-chip i armen

Ett mikrochip i armen ska kunna användas för att visa upp vaccinpass • “Väldigt bekvämt”.

1 gillning

Det kan de bara fetglömma att sätta sån skit i min arm. Aldrig någonsin går jag med på det.

3 gillningar

Den tidigare statsepidemiologen Annika Linde i P1-morgon: Om ett år ses covid som en höstinfluensa.

Undrar hur makthavarna ser på covidpass och chip i armen om ett år?

Troligen att det är den största framgång de åstadkommit för att detaljkontrollera befolkningarna i de liberala skitländerna och att de ska bestå permanent, för all framtid.

Redan i början så sa jag, halvt på skoj, att jag skall skaffa en Tröja med texten " Försök vaxxa mig, och jag skjuter dig!" Nu är det inte på skoj längre.

3 gillningar

Samtidigt, och det vet jag att du också är medveten om, så röstar ju 99,8% av väljarna på etablissemanget. Varför skulle då etablissemanget behöva lägga resurser på att detaljstyra befolkningen?

1 gillning

SD kuppade BSS, stal deras partikassa och medlemsregister och blev sen ett falskt nationellt svenskparti. Vad skulle hända om SD i sin tur skulle kuppas tillbaka på rätt spår? Det är ett mardrömsscenario för de ljusskygga som har den verkliga makten i Sverige.

Det gäller att ha koll på exakt vad folk gör; deltar på politiska möten, demonstrationer och finns på olika sociala plattformar och "sprider hat (sanningen). Det gäller att ha koll på folket innan snöbollen blir till en lavin - men det finns hundratals skäl till varför de ljusskygga vill ha ett totalt kontrollsamhälle.

Utöver covidbluffen har vi medborgare andra kvarnstenar runt halsen som inte får ifrågasättas; bl a klimatbluffen, genusbluffen och invandringsbluffen. I Kina finns ett system med sociala poäng: Sköter du dig som staten bestämt så får du åka på utlandssemester och allt det andra som man ska få göra om man har covidpass. Deltar du i en regimkritisk aktivitet i Kina ryker alla dina poäng och du kommer aldrig att kunna få full pott igen.

Det är ju precis så här EU vill ha det.

1 gillning

Jag är mot chip och örmärke som boskap och svin har.

3 gillningar

Vaccinpass, mikrochip, kanske tvångsvaccinering med böter och fängelse för den som vägrar giftet. De slugas sionistiska krig mot mänskligheten pågår dygnet runt men människor tycks sakta vakna upp som ur en djup hypnos. Mikrochipp är ingen ny teknik som väl alla vet, men de sluga giriga blodsugarna i bakgrunden hittar ständigt nya användningsområden och sätt att förslava inte minst det vita folket i världen. Här länkas till lite sammanfattande information i ämnet Corona, Covid-19 vaccin och mikrochipp för den som är intresserad: Att mikrochippa hela mänskligheten är drömmen för Schwab - VAKEN.se De styrande försöker att med utnötningstekniken och ständigt pågående tjat få alla att bli vaccinslavar och kommunistiskt förslavade för evigt. Märkligt att även läkare tycks ha gått på coronabluffen, länkar till en sida om amerikanska läkare som slutat att andas: DEAD DOCTORS DON’T LIE: A Shocking Number Of Physicians Who Strongly Advocated For COVID Vaccine Are Now Dropping Dead From ‘Adverse Reactions’ | The Truthseeker

Det har i bankslaveriets och Corona-diktaturens svåra tid av ofrihet enligt många på nätet i en helt judiskt slugt stil vuxit fram en falsk frihetsrörelse som inte är annat än en kontrollerad opposition mot sionismens tvång. Demonstrationer utan nationell medvetenhet och insikt om vilka det är som står bakom problembilden i dagens sjuka samhälle så går det inte att förändra något. Informationslänken om mikrochipp går väl inte direkt till en icke-judisk produktion, vilket nationellt klarsynta förstår. Men för den som inte hängt med i den så kallade pandemins händelseutveckling kan det vara bra att få ett litet hum om varför en influensa blåsts upp till dagens proportioner. När det gäller norden och Sverige för övrigt, så är det som alltid att det bara finns en enda opposition mot dagens politiska vanstyre. Information om det nationalsocialistiska politiska alternativet, finns hos - Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Jag misstänker att om ett chipp inte redan ingår i vaccindosen så är det bara en tidsfråga innan det blir så. (Med motiveringen att allt blir så mycket enklare - vaccinpassen behövs inte, håll bara ut handen/armen framför scannern på Ica/Konsum så blir du insläppt och får handla.) Odjurets märke i handen - precis som i Bibeln. Den som skrev Johannes Uppenbarelser kunde verkligen se in i framtiden… Jag är inte religiös, men Uppenbarelseboken kan man läsa utan att vara annat än intresserad.

Ni kan inte stoppa oss från att bojkotta detta New World Order-vansinne!!!

2 gillningar