Norsk homoledare åtalad - kastrerade män och amputerade kroppsdelar

Läs hela artikeln på Nordfront: Norsk homoledare åtalad – kastrerade män och amputerade kroppsdelar

Greps då han direktsände kastrering på internet • Avlägsnade även sina egna testiklar.

Men vad fan - finns det ingen som kan hejda galningen - permanent? (del 2)

Senaste veckan har det varit nyheter som handlar om homolobbyns allt sinnessjukare brott och perversa förehavanden publicerade på Nordfront.

Anti-Pridemanifestation önskas…

2 gillningar

Det hade varit mycket bättre om han hade amputerat huvudet istället för benet. Han verkar ju ändå inte att använda det i vilket fall som helst och det hade löst problemet.

2 gillningar

Tydligen har de dessutom utfört lobotomi, som kan man tycka, var som att sparka in öppna dörrar, då det inte kan ha funnits mycket att operera bort. En psykosvänsterbliven hjärna torde det behövas mikroskop för att upptäcka.

Vore kul med en principiell diskussion i samhället om sexualitet och könsidentitet. Om vi ska omfamna transsexualitet och annat snurrigt ska vi då även omfamna pedofili och koknulleri? Och om det är lagligt att könsstympa friska gossebarn varför är det omöjligt att det kan förekomma ett sexköp där parterna samtycker till transaktionen?

En grupp helt som alla andra ja. Och nu ger vi dom tillgång till det allra heligaste också våra barn. Och dumhuvuderna står bara brevid och jublar,å applåderar. Historien upprepar sig igen. Usch. Det är så vidrigt.