Norrmän önskar att vita ska representera bunaden

Läs hela artikeln på Nordfront: Norrmän önskar att vita ska representera bunaden

Rasblandar-influencers fick massiv kritik för bild i folkdräkt • “Folkdräkten ska bäras av vita norrmän”.

Skicka kolbrännerskan och hennes familj till Apfrika. Rasblandning skall absolut inte uppmuntras mer än vad judarna redan gör. Grisrael är en alternativ destionation om nu långsnablarna tar emot dem.

Har inte för avsikt att skriva något negativt om människor som föds som rasblandade på grund av olyckliga omständigheter, eller att en man och en kvinna med helt olika hudfärg har råkat att bli förälskade i varandra på riktigt.

Den som tror att nordisk nationalsocialism handlar om rashat är faktiskt helt ute och cyklar skulle man kunna säga. Minns när man var liten och hur det lät hemma, och vad morsan som inte alls var politiskt intresserad sade om rasblandning mellan vitt och svart: - Det blir synd om barnen…

När man läser att den vita kvinnan har berättat att en av hennes söner sagt att han önskat att han var vit som sin mamma, måste det så klart kännas rätt så jobbigt för den svarte mannen i denna familj. Måste ändå säga att det känns uppenbart spekulativt av denna vita kvinna att klä upp sina mörka rasblandade barn i norsk folkdräkt.

Det är bara att dra en parallell till att det inte accepteras att vita numera om de av någon anledning så vill, exempelvis skulle bära rastaflätor fast de inte är tillhörande den typ av ras som vanligtvis brukar använda sådana attribut. Vita ska trampas ned och skämmas för sin existens som vi vet…

Mångkultur handlar bara om en sak och det är att utrota den vita rasen, det är vad man med all tydlighet som rasmedveten ser gång på gång i olika sammanhang. Det är bara att titta på vårt land när det är nationaldag. Ser man någon vid den tiden uppträda i en svensk folkdräkt så är det inte sällan en mörk rasfrämling av något slag som står för den prestationen.

Rashat är inget som är uppbyggligt eller något som ska förekomma genom att man beter sig illa, eller på annat sätt är otrevliga mot icke-vita. Man ska däremot vara stolt för sitt eget ursprung, och värna sin släkts och sitt folks framtid. Det var känslan som kom direkt efter att ha läst artikeln ifråga.

Folkgemenskap!

Stolthet över sitt ursprung kan vara jobbig när man har två olika länder att värna om. Måste vara ännu svårare att vara rasblandat barn. De mörkhyade hatar de vita och vice versa. Rasblandning är helt enkelt förkastlig. Men när så sker genom denna demokratiska propagandan är det avkomman som få ta smällen. Det borde vi tänka på även som nationalsocialister. CUBA hade i början nationalsocialistiska influencer men genom USA angrepp och svek fick de ansluta sig till kommunismen. DÄR kunde naturligtvis inte förekomma några raslagar. På något sätt måste vi tänka igenom situationen som uppkom genom demokratins rasblandnings idiotin, avkomman kan inte hjälpa det. Här kunde det bli en debatt HUR klarar vi det utan komplikationer?

En verklig situation träffade min son. En anställd invandrare beklagade sig över en oförskämd “rasist”. Svar: “Den ende rasisten här, är jag. Du har råkat ut för en demokratisk rashatare, det är en väldig skillnad!!” En tankeställare . . . . . .

När man som nationell ibland talar om raser och ämnet rasblandning kan det lätt bli en del frågor från de som inte är helt insatta i hur NMR ser på frågan. För att förhoppningsvis reda ut en del tankar som kan finnas så citeras här ett stycke från motståndsrörelsen angående vanliga frågor:

”Det är ett faktum att mänskligheten består av ett flertal raser som skiljer sig markant åt både vad gäller yttre och inre egenskaper. Vi blundar inte för dessa biologiska olikheter utan följer naturens lagar och tar hänsyn till de stora olikheter som existerar och som är av avgörande betydelse för den historiska utvecklingen. Vi värnar vår egen ras och bekämpar rasblandning – men, vi hatar för den sakens skull inte andra raser.” För den som inte redan har gjort så rekommenderas mer läsning: Vanliga frågor om vår ideologi & politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Nordiska motståndsrörelsen är väldigt tydliga på den här punkten om det här med vem som är att betraktas som vit Europé eller av nordisk ras om man så vill. Det finns till och med ett klargörande avsnitt från Ledarperspektiv på knappt 23 minuter som tar upp sakfrågan. Här är länken: [NR Extra] Finns det olika raser och vilka tillhör i så fall vår? (nordiskradio.se)
Folkgemenskap!