Nordisk Radio 2021

Läs hela artikeln på Nordfront: Nordisk Radio 2021

Fredrik Vejdeland sammanfattar det gångna radioåret • Vad har hänt 2021, vad har varit mest läst och lyssnat samt vad är planerna framöver?

Detta valår, 2022, är det extra viktigt att det vita nordiska folket väljer den rätta politiska vägen. Nationellt medvetna har i åratal vetat det som sakta börjar gå upp för många inom det vita folket i västvärlden. Det är det faktum att de styrande inte vill befolkningens bästa. Man kan här räkna upp allt från massinvandring och mångkulturen, till konstlad klimathets och influensa-diktatur. Agenda 2030 som handlar om att starta om världen i ny världsordning är känd för att vara ett verktyg för att förslava den vita människan under ett judiskt sionistiskt världsherravälde. Det har av äldre tiders spåmän talats om den här tiden i kryptiska termer, vilket man till och med kan läsa om i bibeln.

Det är svårt att tro på sådant som man kanske inte ser, och som kanske låter som rent nonsens, men det är så mycket som stämmer in med vad exempelvis man kan läsa i skriften Sions vises protokoll som det här länkas till: Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se) Det är dags att det vita folket slutar att bråka inbördes om politiska skiljelinjer och nu i denna svåra tid håller ihop som en stor familj som alla nordbor och den vita rasen faktiskt tillhör. Den finns bara ett politiskt alternativ till liberalismens pågående nedbrytande samhällsförfall. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!