Nordendagarna 2022

Läs hela artikeln på Nordfront: Nordendagarna 2022

Nordfront summerar • Vem blev Årets nordman och vad hände på Nordendagarna i år?

Fint reportage om Nordendagarna 2022. Politik är väl inte världens roligaste grej, men nödvändigt för att få vårt vita nordiska folk på banan och styra upp saker och ting. Vi har nog alla tagit allt för givet, litat på sådana som svikit. Men som nordman ser man saker på ett lite annat sätt. Det är en stor utmaning att gå från nästan noll, till det eget första inre steget i kampen framåt. Skulle här kunna säga saker som att det finns bara ett nordiskt folk, men det vet vi ju redan. I höst, närmare bestämt den 11 september så står vi alla som älskar det vita folket enade som en och röstar på - Nordiska motståndsrörelsen: Ett revolutionärt val – riksdagen (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Härligt reportage med väldigt bra bilder från årets Nordendagar. Ruggigt bra bilder från finalen i boxning mellan två jämngoda kämpar. Tack till alla kamrater och arrangörer. Det var jätteroligt. Särskilt kul är det med alla barnen. :ok_hand::smile:

1 gillning

Bra och intressant. Låt oss hoppas att detta lever vidare och spridas. Grattis till vinnaren och inom vår tid kommer detta växa, både i deltagare och nyfikenhet. Det är extra viktigt att vi inte endast gräver ner oss i politik utan även den än viktigare delen av vårt liv, dvs. vardagen och själva livet. Kanske kan man så småningom kan bjuda in kämpar från länder runt Östersjön.

Vilken vacker bild :heart: