Nej till Natoomröstning från partierna

Läs hela artikeln på Nordfront: Nej till Natoomröstning från partierna

Natokritiska partierna driver inte linjen • Stora risker med val anser Miljöpartiet.

Demokrati har än en gång bevisat sig handla om att väljare endast har rätten att rösta var fjärde år, och sedan gör politikerna självsvåldigt precis som de vill utan att bry sig som de brukar. Samtliga partier i sionismens ledband och de som sitter i högsta maktpositionerna har diskvalificerat folkets omdöme och tänker helt fräckt köra över alla medborgare i den ödestyngda Natofrågan.

Det gäller tydligen att snabbt tvinga in landet i denna krigsmaskin så fort det bara går. Till och med Sverigedemokraterna vill nu göra landet till en eventuellt kommande måltavla för kärnvapenkrig. Det kunde man läsa om i Fria Tider: Även SD säger nej till folkomröstning om Nato | Fria Tider Politikerna tar här på sig ett stort personligt andligt ansvar som de nog inte förstår vidden av.

Demokratin som många naiva trodde fanns, har hur som helst än en gång visat sig vara en humbug. Bara ett enda parti i landet står idag för en vettig försvarspolitik och säkerhet, och säger alltså helt klart NEJ TACK till NATO! Det är dags att vända ryggen till dagens anti-vita och korrupta politiker så, Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

3 gillningar

Med andra ord, vi bryr oss inte ett jota om vad ni tycker. Vi bestämmer det. Som vanligt. Det här är ju nåt som borde få alla att gå i taket, istället är de flesta så pacificerade så man verkar inte bry sig mer att politrukerna bestämmer allting över deras huvuden. Nej till Hato säger jag.

2 gillningar

Merparten av folket har blivit mesliga och fullkomligt utan vilja eller pondus. Som en fårskock blir de styrda. Samtidigt som regering tar ifrån folkviljan och återigen smutsar sitt eget folk.

Förrädare och globalistiska avskräden. :grinning:

1 gillning

Dom lyssnar säkert, mycket mer på Bilderberggruppen, än svenska folket!

2 gillningar

O inte bara lyssnar gangsterna i dårhuset, på bildbrggruppen, de tar omedelbart order fr dom, i givaktställning…fy shitt för dessa landsförrädare

1 gillning