Nedgradering av coronahot hindrar masktvång och vaccinpass

Läs hela artikeln på Nordfront: Nedgradering av coronahot hindrar masktvång och vaccinpass

Vissa virologer vill ha restriktioner • Men regeringen kan inte längre införa detta med stöd av pandemilagen, då coronaviruset inte längre klassas som samhällsfarligt.

Den så kallade pandemin covid-19 är en planerad pandemi, en plandemi, med ett virus som aldrig isolerats och en testmetod som inte fungerar diagnostiskt. Tom Cowan och Jon Rappoport går igenom det och mer i denna video: Dr. Tom Cowan w/ Jon Rappoport: SARS-CoV-2 Has Never Been Isolated, Is Only an Imaginary or Theoretical Virus, and, Therefore, No Test Can Detect It

Det är större risk att drabbas av covid om man har “vaccinerat” sig med något av giftpreparaten som påtvingats oss här i de liberala “failed state” västländerna, än om man har en sund giftfri livsföring.

Går man dessutom omkring med ansiktsblöja dagarna i ända så underlättar man covidförloppet ytterligare eftersom man blir koldioxidförgiftad av sin egen utandningsluft i kombination med syrebrist.

Om några år kommer vi att skratta åt covidbluffen. Som tur är för alla politiskt korrekta sheeples så finns det en ännu större bluff som de kan hänga upp sina värdelösa liv på: KLIMATBLUFFEN.