Natochefen får servila frågor i Aftonbladet

Läs hela artikeln på Nordfront: Natochefen får servila frågor i Aftonbladet

”Framtidens krig blir klimatsmarta” • ”Nato kommer förmodligen inte ingripa mot gängkrig i Sverige”.

Tjatet om “rättigheter”. Vilka har bestämt vad som ska vara rätt? De som har makten, sedan hänvisar de till detta som om det vore universums sanningar och vi har ingen rätt att ifrågasätta och skydda våra intressen.
“Hotet från Ryssland” drivs på för att man ska vilja ansluta sig till NATO, men makthavarna är förmodligen fullt upptagna med att se över hur både Ryssland och Kina ska kunna bearbetas och lirkas med, så vi bjuds på lite blandat hotbild och “vi får se”-snack.
Kanske finns det rentav planer på att i framtiden låta dem ta över rollen som militär makt åt den globala eliten.
Som vi vet behöver ju inte en utmålad stämning i media egentligen gälla (mussar kan beskrivas som extremister ena veckan för att i nästa kallas frihetskrigare, beroende på om de tjänat maktens intressen eller ej), och med de två länderna i öst kan det handla om att hålla folk på halster under en osäker tid. Eftersom makten skiter i hur folk har det så skulle Kinas försummande av de “mänskliga rättigheterna” som vi hör om nu kunna bytas ut mot ett helt annat budskap, där det plötsligt heter att Kina får godkänt på denna punkt, om det internationella samfundet får bättre kontroll över landet.

1 gillning

Känns tryggt att höra att nästa land som “demokratiseras” av USA kommer att bli klimatsmart. Hade USA och dess allierade, bla Sverige, mördat hundratusentals civila i Afghanistan mha elstridsvagnar, elektriska drönare, elminor och laservapen så hade talibanerna aldrig fått det massiva stöd av det afghanska folket som de fick efter 20 år av “fossilkrig”.

Då hade krigsförbrytaren och massmördaren Barack Obama vunnit afghanernas hjärtan och Greta Thunberg hade ersatt Mohammed som Guds profet.

Som en extra klimatsmart åtgärd borde USA ha atombombat Afghanistan eftersom atombomber är både “gröna och hållbara” - dvs utsläppsneutrala jämfört med konventionella bomber. Titta bara på Tjernobyl och Fukushima. Folk där är jätteglada över sina fyra härdsmältor som “berikar” deras liv med radioaktivitet för all framtid - alternativet hade kanske varit att tvingas andas in dödlig koldioxid från naturgasdrivna kraftvärmeverk.

2 gillningar

Det är märkligt och oändligt tragiskt, att så fort ett uttalande som kommer från någon korrupt politiker innehåller klimatsmart, mänskliga rättigheter eller allas “lika värde”, ja då går det hem i stugorna. Det är ju så PK och omtänksamt.
Att dylika uttalanden kommer från en stridshök som Stoltenberg är ju bara billig och barnslig mun-diarré. Atombomber, uranberikade gevärskulor samt vit fosfor bomber är ju verkligen klimatsmarta. Sluta med hyckleriet Stoltenberg, det räcker gott och väl med att du förråder ditt folk.

2 gillningar

NATO en av sionismens alla länkade organisationer sitter och håller hov och talar med journalister från judiskt styrd media. Det är rätt tröttsamt att beskåda sådana tillställningar som endast är ett skådespel för att lura vanligt folk att tro att det finns någon egentlig motsättning mellan stormakter. De sjunger ju alla på samma judiska sång numera med orden, klimatsmart, hållbart och annat i samma genre och allt är orkestrerat precis likadant. Titta bara på corona-bluffen som går i samma takt överallt sedan dag ett. Men det är ju inte konstigt om man vet att alla parter mer eller mindre är infekterade av de slugas inflytande.

2 gillningar