Nato-frågan ska diskuteras på SD:s valkonferens

Läs hela artikeln på Nordfront: Nato-frågan ska diskuteras på SD:s valkonferens

Partiledningen vill lägga om kursen • Detta efter invasionen av Ukraina.

Nato skulle direkt lägga sig i ett internt uppror mot förtrycket.
Det är därför makthavarna vill vara med i nato…OM det skulle komma ett hastigt uppvaknande och folk ger sig ut på gatorna , ockuperar kommunalhus , slår i grytlock utanför politikers bostäder , gör civilt motstånd mot polis , —ja–då kommer Navy Seals …och krossar allt motstånd !!! LITA PÅ DET:

2 gillningar

Självklart kommer de köpta SionistDemokraterna att göra som kroknäsorna och deras lakejer önskar. Självklart kommer det att bli utländska soldater som krossar svenskt folkligt motstånd. Det är alltså vad de planerat. Men deras planer har lika mycket tyngd och värde som ett judiskt löfte. Hela bankparasitsystemet kraschar före deras planer kan genomföras p.g.a. dennes übergirighet, d.v.s. han kör rakt in i kaklet, blind av habegär av andras egendom. “Gapar över mycket, men mister hela stycket”, är ett ariskt ordstäv som vinner, och juden förlorar.

Ska man prata om trovärdighet så kan man börja med att SD är en smutsig dörrmatta åt Israel. Är det trovärdigt att ett sånt parti skulle värna svenskarnas intressen?

Jimmie Åkesson anser att det är den självklaraste sak i världen att kurderna får en egen etnostat, medan han anser att svenskarna ska blandas med all världens DNA-avskräde.

Då kommer Nato inte ha särskilt mycket att göra. Svenskarna röstar ju för det här…

1 gillning

Svenskarnas intressen? Med tanke på hur riksdagen ser ut och vilka som valde den så tror jag att vi och svenskarna har lite olika intressen.

Jag börjar hoppas att Putin verkligen tröttnar på riktigt snart och trycker på knappen. Första a-bomb ovanför Sergels torg tack!

Den brittisk-amerikansk-judiska alliansen har nästlat sig in i Sverige. Högglunds är brittiskt och Volvo Aero blev brittiska GKN Aerospace Swerige AB. Saab är Wallenberg…

1 gillning

Hellre än neutronbomb i så fall, så förvandlas landsförrädarråttorna, deras samhällsbyggare, samhällsbyggarnas kackerlackor och vägglöss till atomer medan alla byggnader står kvar intakta.

1 gillning