När man tror sig förstått sanningen

När man tror sig förstått sanningen och dess inre kärna och vikten av att vara helt sann i den komprimerade gudomliga tanken om vikten av att älska sig själv, de sina, en högre andlig makt och därmed alla folk, om de nu bara då hade förstånd att hålla sig till sina egna nationer och kanske folkligt där följde kärleksfull nationell tanke nationella här känner vara bäst för vårt folk som kollektiv.

Då dyker det alltid upp något nytt idiotiskt antivitt sionistiskt politiskt uttalande som får en att helt tappa fokus på det andligt högst stående målet så att säga. Sedan så halkar man så lätt tillbaka in i samma tveksamhet till väl det mesta som så ofta sker. Men i inre sinnet hålls frihetsfanan högt!

Nu är det återigen fredag och snart helg. Med tanke på sionismens vedervärdiga och blodtörstiga krigshetsare som vill tvinga in vårt land och vita svenska folk i krigsmaskinen NATO, så kan man väl kanske ge dessa dagens antivita skojare till skitpolitiker långfingret och spela en äldre välkänd låt med svenska gruppen The Hep Stars – I natt jag drömde: Hep Stars - I natt jag drömde - YouTube

Ha en fin dag!